уторак, 14. април 2015.

GENERALI, STIDITE SE! Vučić zabranio generalima da govore, pa napao novinare

Premijer Aleksandar Vučić juče tokom vaskršnje posete vojnicima na aerodromu u Batajnici nije dozvolio novinarima da postavljaju pitanja generalima Dikoviću, Živaku i Bandiću, piše “Blic”.
- Danas ja odgovaram na pitanja. Generale ćete moći da pitate sve što poželite sledeće nedelje, ali ne i danas, rekao je Vučić novinarki “Blica” na jedno od pitanja upućenih generalu Dikoviću.
Vučić se novinarima obratio posle razgovora zatvorenog za javnost sa vojnim vrhom. Reportere “Blica” je zanimalo da saznaju više o netrpeljivosti između načelnika Generalštaba Dikovića i generala Živaka i Bandića.
Pošto pitanja generalima juče nisu bila dozvoljena, “Blic” je neke odgovore morao da potraži od Vučića. Na pitanje kako komentariše ponašanje generala Dikovića koji obmanjuje javnost pričama kako direktor “Blica” Veselin Simonović izbegava intervju s njim, iako ga na taj intervju nikada nije ni pozvao, Vučić je ljutito odgovorio:
- Nemam pojma o čemu se radi. Zamislite kad bi presednik Vlade morao da zna da li je neko nekome uputio pitanja i da li je nekad neko odgovorio. Baš me briga za “Blic”,  odgovorio je Vučić, na šta se Diković sve vreme smejao.
Nije ni čudo što nam je vojska u rasulu kada imamo generale koji naređenja primaju od Vučića! Bruka i sramota!

http://www.teleprompter.rs/generali-stidite-se-vucic-zabranio-generalima-da-govore-pa-napao-novinare.html

Нема коментара: