субота, 13. децембар 2014.

Prostitutka koja je od droge preminula u “Hajatu” je ljubavnica Željka Mitrovića

SAM SE JAVIO POLICIJI: Željko Mitrović progovorio o smrti Ivane Bodrožić!


Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović saslušan je još 17.12.2014 u policiji u istrazi smrti Ivane Bakić Bodrožić, koja je prošlog četvrtka pronađena mrtva u sobi Hajata. Mitrović se u policiju sam javio.

Izvor iz istrage kaže da je Mitrović ispitivan nekoliko sati.

"Mitrović je rekao da je sa Ivanom bio bliskim odnosima poslednjih sedam godina, a da su se upoznali kada je počela da radi za njega. Ispričao je sve o svojoj komunikaciji sa njom, pogotovo poslednjim kontaktima, ali i da nije bio u sobi u kojoj je ona umrla", kaže sagovornik "Blica".

On kaže da je Mitrović potvrdio da je kobnog dana bio u "Hajatu“ sa suprugom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića. Takođe, Mitrović je izjavio da misli da Ivana nije imala motiv za samoubistvo, odnosno da sumnja da je reč o nesrećnom slučaju i da je slučajno ubrizgala veću količinu leka.

Prema istom izvoru, Mitrović je potvrdio da je upoznat da je soba bila iznajmljena na ime njegove kompanije i da ju je Ivana koristila uz njegovu saglasnost.

Policija je uzela izjave i od nekoliko prijatelja Ivane Bakić Bodrožić koji su potvrdili da je ona i ranije koristila lek "propofol“ za uspavljivanje. Prema pregledanim snimcima nadzornih kamera, osim Ivane, u sobu 326 nije ulazio niko drugi.  Policija ipak proverava DNK uzorke pronađene u sobi.

Policija je saslušala i medicinsku sestru za koju se sumnja da je obezbedila Ivani lek koji je ubrizgala u vene.

http://www.pressonline.rs/info/hronika/342633/sam-se-javio-policiji-zeljko-mitrovic-progovorio-o-smrti-ivane-bodrozic.html


Naći ću Ivaninog ubicu!

Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja

BEOGRAD - Željko Mitrović, vlasnik Pinka, kaže za Kurir da će učiniti sve da se reši misterija smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je bila zaposlena u njegovoj kompaniji.
Nesrećna devojka, podsetimo, pronađena je mrtva u sobi 326 u beogradskom hotelu „Hajat“.

- Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije - rekao je Željko Mitrović za Kurir.

Propofol sa VMA

Ivana Bakić Bodrožić, prema nezvaničnim informacijama, preminula je od prevelike doze anestetika propofola, koji ne može da se kupi u slobodnoj prodaji, čak ni uz recept. Anestetik koji je bio koban za nju, kako se sumnja, nabavila je od drugarice koja je zaposlena na VMA.

Kako je Kurir pisao, policija sumnja da joj je braunilu, koja je pronađena u njenoj ruci posle smrti, stavio muškarac, medicinski tehničar sa iste klinike.
- Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim institucijama! Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona isto uradila za mene! - dodao je vlasnik televizije Pink, na kojoj je Ivana radila nekoliko godina.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/zeljko-mitrovic-za-kurir-naci-cu-ivaninog-ubicu-clanak-1641370


DOKAZANA TEHNIKA: Kako će Mitrović biti oslobođen odgovornosti zbog smrti ljubavnice?


Izbezumljeni i rasčupani Mitrović sa suprugom u hotelu “Hajat” kada je Ivana Bodrožić preminula
Vlasnik TV “Pink” Željko Mitrović saslušan je u sredu u policiji u vezi sa istragom oko smrti njegove
ljubavnice Ivane Bakić Bodrožić, koja je pre nedelju dana pronađena mrtva u hotelu “Hajat”. Šta je Mitrović rekao policiji?

Prema pisanju “Blic”, koji sve vreme izbegava da napiše pravu istinu zasnovanu na činjenicama, Mitrović je navodno u policiju došao sam, a ne po pozivu.

Prema navodima iz policije, Mitrović je izjavio sledeće: “Rekao je da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je sa njom bio u bliskoj vezi u proteklih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla da radi u njegovoj kompaniji.



Ispričao je i svoje poslednje kontakte sa njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila Pink International, bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u Hajatu sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana”, kažu u policiji za “Blic”.


Prema nalazima sa pregledanih video snimaka iz hodnika koji vodi u sobu 326, u kojoj je pronađeno Ivanino telo, osim nje u sobu nije ulazio niko drugi.

Mitrović je u policiji izjavio da ne veruje da je Ivana digla ruku na sebe, već da je “nehotično ubrizgala veću količinu leka”. Ne heroin, već lek!

Prema pisanju pojedinih medija, Ivana je ipak preminula od “propofola”, anestetika zbog kojeg je preminuo Majkla Džeksona. Baš interesantno.

Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i ranije koristila “propofol” za uspavljivanje.
Poznato je da osobe koje se bave javnim poslom, a koje konzumiraju narkotike, ne koriste šprice, jer ostaju vidljivi tragovi.

Beogradska policija uputila je poziv za saslušanje medicinskoj sestri koja radi u operacionoj sali jedne bolnice i kojoj je dostupan “propofol”. Prve sumnje ukazuju na to da je Ivana Bodrožić u noći između srede i četvrtka prošle nedelje preminula od posledica predoziranja ovim anestetikom.

Vukašin Komnenić, penzionisani lekar iz bolnice koja se bavi lečenjem zavisnosti, kaže za “Blic” da je “propofol” susretao najčešće kod kokainskih zavisnika.

“Zavisnici su mi pričali da je to lek za bogate koji koriste kokain. Zbog celodnevne konzumacije kokaina, oni imaju problem sa snom. Tada koriste vrlo male doze ‘propofola’ kako bi zaspali”, kaže Komnenić.

Mitrović, mediji i policija koriste proverene tehnike

Podsetimo da je Teleprompter.rs prvi objavio činjenice da je Ivana bila Mitrovićeva ljubavnice, da se najverovatnije bavila i elitnom prostotucijom, da je preminula od predziranja lošim herioinom i da je sobu u hotelu “Hajat” iznajmila Mitrovićeva kompanija “Pink International”.

Nakon što su pojedini mediji i policija inicijalno pokušali da zataškaju povezanost Mitrovića sa Ivaninom smrću, Teleprompter.rs je objavio pojedine detalje koji ukazuju na to da ovde nisu čista posla.

Međutim, stiče se utisak da policija, Ivanini prijatelji i mediji nevešto pokušavaju da “izvrnu” gotovo svaku činjenicu koju je Teleprompter.rs objavio.

Naime, Teleprompter.rs je objavio da je Ivana preminula zbog predoziranja lošim heroinom. U javnosti se odjednom pojavljuje informacija da ipak nije reč o heroinu. već o anestetiku “propofol”.


“Buvu” oko “propofola” prvi je u javnost pustio Telegraf.rs, portal koji je veoma blizak Željku Mitroviću.

Medicinska sestra koja je radila u bonici u kojoj je dostupan “propofol” najverovatnije će biti odgovorna za njenu smrt, jer se njena veza sa ovim slučajem polako provlači kroz medije. Neko će morati da padne. Sasvim je izvesno da će to biti neka tamo beznačajna medicinska sestra.

Teleprompter.rs objavio da je Željko Mitrović uvukao Ivanu u svet heroina i kokaina. Niko ne spominje odakle jednoj “običnoj medijskoj radnici” novac za tako skup porok.

Teleprompter.rs je pisao o tome da je Mitrović sa Ivanom bio sedam godina u paralelnoj ljubavnoj vezi. Mediji sada izveštavaju da je sa njom bio u “bliskoj vezi”. Međutim, pridev “ljubavnoj” se nekako izgubio u prepiskama.

Prema Mitrovićevom iskazu u policiji, stiče se utisak da su bili u “bliskoj poslovnoj vezi”, jer je posle izjave “bili u bliskoj vezi” odmah rekao da je Ivanu upoznao kada je došla da radi u njegovoj kompaniji.

Teleprompter.rs je pisao da je Mitrović sa Ivanom bio u hotelskoj sobi koju je iznajmila njegova kompanija. Sada mediji pišu da se sa Ivanom te večeri uopšte nije video, niti je odlazi do hotelske sobe koju je on iznajmio, iako je te kobne večeri bio u hotelu “Hajat”. Čak postoje i nekakvi snimci koji potvrđuju Mitrovićeve reči.

Policija je u prvom saopštenju odmah napomenula da neče voditi istragu. Međutim, nakon što je Teleprompter.rs više puta izrazio sumnju zbog izostanka istrage, istraga je odmah pokrenuta samo par dana kasnije.

Déjà vu – Već viđeno

Spinovanje javnosti i manipulacija činjenicama je već dokazan mehanizam pomoću kojeg se skida pritisak sa “uticajnih” ličnosti koje su na neki način povezane sa kriminalom.

Samo se setite kako je Mitrovićev sin oslobođen zbog ubistva devojčice sredinom prošle godine. Ustanovljeno je da je vozio prilagođenom brzinom.

Setite se slučaja kada je sin Aleksandra Vučića, Danilo, bio povezan sa prebijanjem golmana na splavu. Vučić kaže da postoje”alternativni” snimci koji dokazuju da njegov sin nije bio ni blizu tuče. Istraga je još uvek otvorena i počinilac krivičnog dela još uvek nije priveden pravdi.

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, nije plagirao svoj doktorat. Nekakva komisija je utvrdila da je reč o autentičnom radu, a i Aleksandra Vučić nam je rekao da je Stefanovićev rad verodostojan.

Vučić je tvrdio da postoje “alternativni” snimci koji pokazuju da je njegov brat držao ličnu kartu u ruci dok su ga Žandarmi mlatili. Ti snimci još uvek nisu dostavljeni javnosti. Međutim, prema tvrdnjama Žandarma koji su svedoci tog događaja, prvi snimak prve tuče, na kojem se vidi Andrej Vučić kako prvi nasrće na Žandarme, nikada nije prikazan javnosti. Žandarmi tvrde da im je taj snimak oduzet.

Na osnovu teksta koji je Teleprompter.rs prvi objavio, narodni poslanik Zoran Živković u Skupštini je izneo činjenicu da Vučićev brat na svom imenu ima fantomsku firmu koja je služila za pranje novca i utaju poreza. Vučić je pokrenuo armadu medija, novinara i “stručnjaka” iz BIA, Poreske uprave i policije kako bi javnosti saopštili da su njegovi lični dokumenti ustvari falsifikovani.

U slučaju Vučićeve fantomske firme, “pala” je beznačajna poreska inspektorka Snežana J. Imajući u vidu to da se u Ivaninom slučaju takođe provlači beznačajna ličnost kao što je medicinska sestra, sasvim je izvesno da će ona na neki način biti odgovorna za njenu smrt, ali Mitrović nikako ne.

Lakše je tvrditi da je Ivani neka medicinska sestra dala “propofol”, nego Željko Mitrović heroin.

Da li primećujete mehanizme manipulacije činjenicama koji su već dokazani u praksi?

http://www.teleprompter.rs/dokazana-tehnika-kako-ce-mitrovic-biti-osloboden-odgovornosti-zbog-smrti-ljubavnice.html


 Prostitutka koja je od droge preminula u “Hajatu” je ljubavnica Željka Mitrovića



Elitna prostitutka, Ivana Bakić Bodrožić iz Novog Sada, koja je, prema pisanju medija, zbog predoziranja pronađena mrtva u sobi hotela “Hajat” u četvrtak ujutro je, kako ekskluzivno saznajemo, ljubavnica režimskog medijskog maga, vlasnika TV “Pink” Željka Mitrovića.

Prema pisanju medija, izvesna Ivana Bakić Bodrožić, po svemu sudeći elitna prostitutka, pronađena je mrtva u hotelu “Hajat” u hotelskoj sobi 326, prema tvrdnjama policije, zbog predoziranja narkoticima.



Telo je pronašla sobarica u četvrtak, koje je posle uviđaja, prebačeno na obdukciju na VMA. Prema pisanju medija, beživotno telo je pronađeno sa špricom u podlaktici desne ruke. - Tek ukoliko obdukcija eventualno pokaže da je do smrti došlo nasilnim putem, istraga će biti otvorena i onda će se utvrditi da li je i s kim devojka bila u hotelskoj sobi. Kada je nađena, bila je sama, kažu u policiji.


Pretpostavka lekara je da je Ivana Bakić Bodrožić preminula od prekomerne doze narkotika, a u policiji kažu da čak i u slučaju da je devojka prethodne noći koristila drogu u nečijem društvu, ta osoba ne može biti odgovorna za njenu smrt. Kako ekskluzivno saznajemo od izvora iz politike (ime poznato redakciji), Ivana Bakić Bodrožić je ljubavnica vlasnik TV “Pink” Željka Mitrovića. -


Sinoć u hotelu “Hajat” dok je trajala glamurozna žurka proslave punoletsva Cecinog sina Veljka Ražnatovića, na kojoj je među brojnih zvanica prisustvovao i Željko Mitrović sa porodicom, njegova dugogodišnja ljubavnica, o kojoj niko do sada nije smeo da piše, je pronadjena mrtva u istom tom hotelu, tvrdi naš dobro obavešten izvor iz politike.


Došli smo u posed zajedničkih fotografija Ivane i Željka Mitrovića.


Kada u “Gugl” ukucate pojmove “Ivana Bakić Bodrožić Željko Mitrović” iskočiće vam jedan članak lista “Tabloid” u kojem se ta dva
imena pominju u istom tekstu.


Naime, taj kontroverzni list je još pre smrti Ivane Bakić Bodrožić objavio tekst o medijskom pranju novca u kojem se spominje Željko Mitrović, a u kojima se on povezuje sa kokainom i prostitutkom koja sebe zove “Anđela”.


“U Bulevaru mira broj 169, Željko živi sa izvesnom prodavači­com ljubavi iz Beča, koja je u ovom gradu radila pod “umetničkim imenom” An­đela. Njeno pravo ime je Ivana Bakić Bodrožić.”

Ivana je ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić. Ona je došla u centar pažnje javnosti kada je iz Nove Srbije, koja je bila na listi Srpske napredne stranke, prešla u Demokratsku stranku i prema tvrdnjama bivših kolega, tako omogućila opstanak na vlasti Bojanu Pajtiću.

Njena ćerka je živela u Austriji i Nemačkoj, ali je često dolazila u Beograd, gde je važila za pripadnicu “džet seta”.

Kako saznajemo iz izvora iz estrade, Mitrović je sa Ivanom u odnosima bio više od sedam godina.


- Iva je živela u Novom Sadu sa mamom, nakon smrti oca. Upoznala je najuticajnijeg medijskog magnata na jednoj žurki. On joj je promenio život, preko noći. Zasipao ju je novcem i poklonima. Zaljubljen je u nju bio do ušiju, iako je u braku i ima dvoje dece. Ivi je platio fakultet i kupio joj stan u Novom Sadu. Omogućio joj je život na visokoj nozi. Skupi šopinzi i privatni čarter letovi za nju i njenu majku do Beča. Međutim, svaka bajka ima svoj prah. Ovaj je bio beli. Posle par meseci, ovaj medijski mag Ivu je navukao na beli prah, kokain i herioin. Usledile su žestoke svađe i obračuni. Tokom ove godine, nakon jedne žurke u “Hajatu”, polomio joj je vilicu, otkriva naš izvor.

Da situacija bude još čudnija, Ivana Bakić Bodrožić je nekoliko dana pre smrti na svom Fejsbuk profilu objavila da se “oseća voljeno”.


Interesantno je to što se u medijskim saopštenjima već nagoveštava da osobe koje su bile te kobne noći u njenom društvu neće moći da odgovaraju za njenu smrt.

Podsetimo da je sin režimskog medijskog maga, Željka Mitrovića, Aleksandar, bahatom vožnjom sredinom prošle godine ubio devojku i izbegao da krivično odgovara za njenu smrt. Mitrovićev sin i dalje šeta slobodno.

Hoće li ovaj režimski medijski mag za nešto odgovarati?

http://www.teleprompter.rs/prostitutka-koja-je-od-droge-preminula-u-hajatu-je-ljubavnica-zeljka-mitrovica.html


Fotografije Željka Mitrovića i preminule prostitutke iz “Hajata” o kojima mediji ćute 

Došli smo u posed fotografija koje potvrđuju naša saznanja da je vlasnik TV “Pink”, Željko
Mitrović, bio u “bliskim” odnosima sa elitnom prostitutkom koja je preminula u hotelu “Hajat” za vreme proslave rođendana sina pevačice Svetlane Cece Ražnatović. 


Interesantno je to što niko od zvaničnih mediji nije povezao Željka Mitrovića sa elitnom prostitutkom Ivanom Bakić Bodrožić, iako su svi novinari na njenom Fejsbuk profilu videli fotografije sa njim i još nekim “javnim” ličnostima koje nama nisu od značaja. Podsetimo da je Majka Ivane Bakić Bodrožić, Nada Bodrožić, poslanica u Skuptšini AP Vojvodina.

Došli smo i u posed fotografije Ivanine tetovaže na kojoj piše “Željko”.


http://www.teleprompter.rs/fotografije-zeljka-mitrovica-preminule-prostitutke-iz-hajata-o-kojima-mediji-cute.html



“Pink” rezervisao sobu u “Hajatu” u kojoj je preminula prostitutka 





Prema pisanju “Naših novina”, kompanija “Pink International”, osnivač režimskog glasila TV “Pink”,
potvrdila je da je iznajmila sobu u hotelu “Hajat” u kojoj se predozirala i preminula ljubavnica Željka Mitrovića, Ivana Bakić Bodrožić. 



Kompanija “Pink International” potvrdila je za “Naše novine” da je rezervisala sobu u hotelu “Hajat” u kojoj se predozirala i preminula prostitutka i ljubavnica Željka Mitrovića, Ivana Bakić Bodrožić (31) iz Novog Sada.

- Sobu je koristila naša draga koleginica Ivana Bodrožić, koja je, nažalost, iznenada preminula, kažu u “Pink International”.

Dodaju da je ona bila njihova dugogodišnja saradnica.

- Ivana je nekadašnji predstavnik naše kompanije u Beču i idejni tvorac “Pink online”, koji je prerastao u “Klik Pink”, u jedan od najuspešnijih projekata naše kuće.

Interesantno je to što TV “Pink” nije objavio nijednu vest da je njihova koleginica preminula.

Podsetimo, Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u hotelu “Hajat” u sobi 326. Prema tvrdnjama policije, preminula je zbog predoziranja. Kako tvrde izvori “Naših novina”, Ivana je umrla od lošeg heroina koji je koristila u sobi koju je rezervisao Mitrovićev “Pink”. Prema izjavama iz policije, telo je poslato na obdukciju na VMA. Istraga neće biti sprovedena, osim ukoliko se utvrdi da je preminula nasilnim putem.

Gde je državna borba protiv kriminala? Sudeći po svemu, ovaj režimski medijski magnat je za sada bezbedan. 

http://www.teleprompter.rs/potvrdeno-pink-rezervisao-sobu-u-hajatu-u-kojoj-je-preminula-prostitutka.html


Nađena mrtva ćerka poslanice!



BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), ćerka narodne poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, pronađena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela „Hajat“ na Novom Beogradu. Telo nesrećne devojke pronašao je jedan od zaposlenih, a u desnoj podlaktici imala je navodno špric, pa se pretpostavlja da se predozirala.







Zaposleni su slučaj prijavili policiji i Hitnoj pomoći, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Telo Ivane Bodrožić preneto je u Institut za
sudsku medicinu...



Nije ubijena


Zaposleni su slučaj prijavili policiji i Hitnoj pomoći, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Telo Ivane Bodrožić preneto je u Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađene toksikološke analize i utvrđen tačan uzrok smrti.

- Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je devojka preminula od prekomerne doze droge.

Nesrećna Ivana Bodrožić je neposredno pred smrt objavila status na društvenoj mreži Fejsbuk:
Isključena je mogućnost da je ubijena. Telo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize znaćemo o kom je narkotiku reč i u kojoj količini ga je devojka uzela - rekao je naš sagovornik iz MUP.


- Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila.

Dva dana pre nego što je njeno telo pronađeno, na Fejsbuku je podelila pesmu „Pukni, zoro“ koju uživo, u pratnji klavijaturiste, izvodi Marija Šerifović.


Tako je trebalo biti. Promenila sam se. Život me je promenio. Smejem se, plačem, padnem, pa ustanem, volim, dišem. Uvek optimistična. S vremenom sve jača i jača. Nema odustajanja, nije me bog stvorio za to. Uvek hrabra da kažem dve reči: „Dobro sam“ - napisala je Ivana u četvrtak u 1.45 sati.


Družila se s poznatima

Ivanu Bakić Bodrožić svi znaju kao Ivu, a uglavnom se družila s biznismenima iz srpskog džet-seta.

- Iva je živela u Austriji i Nemačkoj, a u Srbiju je doputovala 8. decembra. Često je bila u društvu moćnih ljudi iz Srbije. Bila je veoma vezana za majku Nadu i ponosila se njenim poslovnim uspesima - kaže naš izvor.



Tuga do neba
MAJKA NADA: KAKO ĆU BEZ TEBE?
Nada Bodrožić, pokrajinska poslanica iz Nove Srbije koja je u Skupštinu Vojvodine ušla s liste SNS, u oktobru je prešla u poslanički klub DS. Ona juče nije imala snage da govori o gubitku ćerke jedinice, ali je na fejsbuku napisala.„Oči moje, kako će majka da živi u mraku bez tebe? Kako ću da živim bez svoje duše, vazduha i sunca? Kako?“


Reagovanja


Dubravka Filipovski, NS
BEZ KOMENTARA

Joj, ne mogu to da komentarišem. Nada Bodrožić nije više naš član. Nemam jednostavno nikakav komentar.

Borislav Stefanović, DS
STRAŠNO
Ne znam s kim je devojka u rodbinskoj vezi, ali je svakako strašno to što se dogodilo i zaslužuje mir i pijetet prema žrtvi.

Dijana Vukomanović, SPS
NE DAJ BOŽE NIKOME
Nisam čula. To je tragedija, ne daj bože nikome. Ne bih to komentarisala, to su osetljive stvari, osim da izrazim saučešće.

Zoran Babić, SNS
ŽALOST I ŠOK
To je strašno. I kao čovek i kao roditelj šokiran sam. Žalosno je kad se ugasi mladi ljudski život, izražavam koleginici najdublje saučešće.




http://www.kurir.rs/crna-hronika/sa-iglom-u-veni-nadena-mrtva-cerka-poslanice-clanak-1636094



Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson?


Prema nezvaničnim navodima, policija je pored njenog tela pronašla ampule propofola, anestetika koji se
uglavnom koristi prilikom operacija pred anesteziju




Ivana Bakić Bodrožić (31) koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu “Hajat” u Beogradu, najverovatnije se predozirala anestetikom propofolom.





Naime prema nezvaničnim navodima, policija je pored njenog tela pronašla ampule ovog anestetika koji se uglavnom koristi prilikom operacija pred anesteziju, a može da izazove smrtonosne posledice ako se uzima u većim količinama i uzima se ubrizgavanjem u venu ili inhaliranjem.


Inače, od propofola je preminuo i pevač Majkl Džekson pre nekoliko godina. 






Telo Ivane Bakić Bodrožić, ćerke poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, je pronašao jedan od zaposlenih u ovom hotelu, a navodno je imala špric u podlaktici zbog čega se sumnjalo da je preminula od predoziranja drogom.


(Telegraf.rs)
 
 http://www.telegraf.rs/vesti/1351732-ivana-bakic-bodrozic-umrla-od-istog-anestetika-kao-i-majkl-dzekson-foto











MAJKA DEVOJKE IZ HAJATA Kako ću da živim bez svog Sunca?  


Nada Bodrožić, majka tragično stradale devojke koja je u četvrtak ujutru nađena mrtva u hotelskoj sobi,
objavila je potresnu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk.


"Oči moje, kako će majka da živi u mraku bez tebe. Kako ću da živim bez svoje duše, vazduha i Sunca" napisala je Nada Bodražić.
 
Ivana Bakić Bodražić zatečena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela “Hajat”

na Novom Beogradu.
 
Prema prvim sumnjama policije, Ivana je preminula od prekomerne doze narkotika. Telo je pronašla sobarica i odmah obavestila upravu hotela. Pozvani su Hitna pomoć i policija, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Telo je posle uviđaja, prebačeno je na obdukciju na VMA.
 
 
- Tek posle obdukcije biće zasigurno poznato zašto je umrla. Za sada, prema nalazu lekara, smrt nije nastupila nasilnim putem zbog čega se, u ovom slučaju, ne vodi nikakva istraga - kažu u policiji.
 
 
Uviđaj je obavila dežurna služba beogradske policije i slučaj je, za sada, zatvoren.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/519038/MAJKA-DEVOJKE-IZ-HAJATA-Kako-cu-da-zivim-bez-svog-Sunca


Sahranjena devojka koja je pronađena mrtva u Hajatu 

Ivana Bakić Bodrožić sahranjena je 14.12.2014 u selu Sirig kod Novog Sada.

Ivanu Bakić Bodrožić (31), ćerku narodne poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić koja je pronađena mrtva, u četvrtak, u sobi beogradskog hotela „Hajat“, ispratilo je nekoliko stotina ljudi. Uz zvuke tamburice ona je ispraćena na poslednji put na lokalnom groblju u Sirigu.
 
Nakon zavrđšene obdukcije porodici je dozvoljeno da preuzme telo preminule Ivane Bakić Bodrožić, saopštili su juče sa VMA.
 

Ivana Bakić Bodrožić zatečena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela “Hajat” na Novom Beogradu.
 
Prema prvim sumnjama policije, Ivana je preminula od prekomerne doze narkotika. Telo je pronašla sobarica i odmah obavestila upravu hotela. Pozvani su Hitna pomoć i policija, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Telo je posle uviđaja, prebačeno je na obdukciju na VMA.

Ivanu su na večni počinak osim porodice ispratile mnoge ličnosti iz sveta estrade i politike, kao što su vlasnik RTV „Pink“ Željko Mitrović, poslanik Nenad Čanak, lider DS-a Bojan Pajtić, novinarka Tanja Vojtehovski, stilista Mladen Baron...

Nakon opela koje je održano u kapeli, svi koji su došli da isprate Ivanu, uz zvuke tamburice orkestra Koleta Jovanovića uputili su se prema grobnom mestu, pored koga je bilo postavljeno ozvučenje. Posle sveštenika, sa ozvučenja se čuo glas Željka Mitrovića, vlasnika RTV „Pinka“.

- Uvek si bila pored mene kada sam govorio, a sada te nema. Nedostaješ već sada. Dugo godina se znamo. Želja i plan su ti bili da osnuješ Fondaciju, ali nisi stigla. Obećavam ti da ćemo ja i tvoja mama Nada ispuniti tvoju želju. Na kraju znaj da sam te voleo, volim te i voleću te - rekao je Mitrović, ne krijući suze.

http://www.alo.rs/vesti/hronika/ispracena-uz-zute-dunje/77807



Željko Mitrović objavio čitulju svojoj ljubavnici koja je preminula od predoziranja 

U današnjem izdanju novosadskog lista “Dnevnik” objavljena je čituja ljubavnici Željka Mitrovića, Ivani
Bakić Bodrožić. Čitulju je navodno objavio režimski medijski magnat Željko Mitrović.


U današnjem izdanju novosadskog lista “Dnevnik” objavljena je čitulja na ime Ivane Bakić Bodrožić koja je u četvrtak ujutro pronađena mrtva zbog predoziranja u hotelu “Hajat”. Čitulju je navodno objavio vlasnik TV “Pink” Željko Mitrović sa porukom “Poslednji pozdrav mojoj dragoj Ivani. Tvoj Željko Mitrović”.


Kako Teleprompter.rs ekskluzivno saznajemo iz političkih i estradnih krugova, Ivana je sa Mitrovićem sedam godina održavala tajnu ljubavnu vezu “obogaćenu” heroinom i kokainom.
Podsetimo da je Mitrovićeva kompanija “Pink International” potvrdila za “Naše novine” da je rezervisala sobu u kojoj je Ivana preminula usled predoziranja, prema nekim navodima, lošim heroinom.


Ona je, prema navodima “Pinka”, bila zaposlena u toj kompaniji.
Prema saopštenju policije, Ivana je pronađena sa špricom koja je bila zabodena u desnu podlakticu. Policija neće voditi istragu, što je iznenađujuće, osim ukoliko se obdukcijom ne utvrdi da je nasilnim putem preminula.


http://www.teleprompter.rs/citulja-ivani-bakic-bodrozic-od-zeljka-mitrovica-u-dnevniku.html


Željko Mitrović pretio novinarima na sahrani svoje ljubavnice 




Na seoskom groblju kod Siriga kod Novog Sada sahranjena je Ivana Bakić Bodrožić, ljubavnica Željka
Mitrovića koja je u četvrtak ujutro preminula zbog predoziranja heroinom u hotelu “Hajat” u sobi koju je rezervisala Mitrovićeva kompanija “Pink International”.



Prema pisanju medija, izgleda da je Ivana Bakić Bodrožić bila mnogo značajnija ličnost nego što se u
početku spekulisalo jer su na sahrani bili Željko Mitrović, Bojan Pajtić, Nenad Čanak, Dušan Elezović, Milivoje Vrebalov, potpresednik vojvođanske skupštine, Tatjana Vojtehovski…




Privatno obezbeđenje TV “Pink” novinarima je zabranilo ulazak u groblje, a fotoreporterima je s pretnjom da će im slomiti aparate bilo zabranjeno snimanje čak i sa daljine, piše “Blic”.


Ivana je bila ćerka pokrajinske poslanice Nade Bodrožić, koja je pre dva meseca iz poslaničkog kluba SNS prešla u DS. Nakon završene obdukcije porodici je dozvoljeno da preuzme telo preminule Ivane Bakić Bodrožić, saopštili su juče sa VMA. Iako se tvrdi da je Ivana preminula zbog predoziranja lošim heroinom, policija neće voditi istragu jer nije preminula nasilnim putem. Ovo je iznenađujuće jer je sasvim izvesno da je režimski medijski magnat Željko Mitrović bio sa Ivanom te večeri kada je preminula jer je, prema pisanju “Naših novina”, sobu rezervisala Mitrovićeva kompanija “Pink International”.


http://www.teleprompter.rs/razbicu-vam-fotoaparate-zeljko-mitrovic-pretio-novinarima-na-sahrani-svoje-ljubavnice.html



MISTERIJA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Ko je Ivi prodao injekciju smrti?  



Policija istražuje kako je Ivana Bakić Bodrožić došla u posed anestetika "propofola", koji se u apotekama
ne može kupiti, čak ni uz recept već ga koriste samo lekari u klinikama, pred operacije



Bakić Bodrožić (31), čije je beživotno telo pronađeno u četvrtak u hotelskoj sobi 326, u beogradskom hotelu “Hajat”, ubrizgala je sebi duplu dozu anestetika “propofola”.


 

Ova hemikalija može da se nađe samo u klinikama i doktori je zadužuju pred operacije, pa je očigledno da je neko “ispod ruke” prodao Ivani ovaj anestetik. Koliko je on opasan, govori i podatak da se koristi u SAD kao jedan od tri ključna sastojka pri egzekucijama osuđenih na smrtnu kaznu!


Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)





Izvor blizak istrazi naveo je da su pored Ivaninog tela pronađena dva šprica, a braunila joj je bila zabodena u ruci. Obdukcijom je utvrđeno da je sebi ubrizgala duplu dozu “propofola” i da je u pitanju samoubistvo.


- Do sada je nekoliko puta prijavljena zloupotreba ovog leka od strane zdravstvenih radnika. Utvrdićemo da li je to i ovaj put bio slučaj. Bilo je slučajeva da neko “ispod žita” prosledi “propofol” napolje, ali do sada se nije desilo da je neko njime izvršio samoubistvo – rekao je izvor iz istrage.


Poslednji status mrtve devojke iz Hajata: Da li je na Fejsbuku Ivana Bodrožić najavila smrt?! (FOTO)


“Propofol” je intravenski sedativ hipnotik koji sme, samo i isključivo, da se primi u bolnici od strane anesteziologa ili u jedinici intenzivne nege, piše “Informer”.

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

Ne može da se kupi u apotekama, čak ni uz recept.


http://www.telegraf.rs/vesti/1353001-misterija-o-kojoj-prica-cela-srbija-ko-je-ivi-prodao-injekciju-smrti



Ivanina smrt i dalje misterija 



Ivana Bakić Bodrožić (31) sahranjena je juče u Sirigu kod Novog Sada. Smrt devojke, koja je nađena u
hotelu “Hajat”, još je pod velom tajne.

Ivana Bodrožić je, prema dostupnim informacijama, u “Hajat” stigla u sredu uveče, a u hotelu je bila velika gužva jer je te večeri 18. rođendan uz brojne zvanice slavio Veljko Ražnatović, sin Svetlane - Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.
 
PITANJE BROJ 1: Na čije ime je rezervisana soba broj 326 u kojoj je Ivana Bodrožić odsela i ko je sobu platio?
 
PITANJE BROJ 2: Da li je i ko bio s njom dok je umirala i da li je neko možda prethodno dolazio u apartman?
 
Pitanja za policiju:
  • Ko je rezervisao i platio sobu u “Hajatu”?
  • Da li je Ivana Bodrožić u sobi bila sama?
  • Kako je i od čega preminula?
  • Ko je menjao statuse na njenom Fejsbuk profilu posle njene smrti?
  • Šta je nepoznata osoba htela da poruči dopisanim tekstom o “jednom čoveku... koji je lagano ubija”?
Prisustvo Ivane Bodrožić u hotelu u svakom slučaju nikome ne bi bilo sumnjivo. Važila je za pripadnicu džet-seta i često je viđana na elitnim mestima sa poznatima, a selfije s njima često je objavljivala na svom Fejsbuk profilu, koji je još dostupan. Na njenu sahranu juče su došli političari poput Nenada Čanka i Bojana Pajtića, ali i osobe iz šou-biznisa - pevač Oliver Mandić, muzičar Aleksandar Milić Mili i vlasnik “Pinka” Željko Mitrović, koji je doneo venac sa porukom “Tvoj Željko”, a dva dana ranije je u novosadskom “Dnevniku” dao čitulju u kojoj se od Ivane Bodrožić oprostio rečima: “Poslednji pozdrav mojoj dragoj Ivani. Tvoj Željko Mitrović”.
 
Telo Ivane Bodrožić u sobi je u četvrtak ujutru, 11. decembra, otkrila sobarica. Policija i Hitna pomoć su konstatovali smrt, a telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu. Nezvanično, Ivana Bodrožić je nađena sa špricem u desnoj ruci i policija sumnja da je preminula od prekomerne doze narkotika. Rezultati toksikološke analize još nisu poznati.
 
Poruka na Fejsbuku menjana posle smrti
Na slici dole su sve promene koje su rađene na spornom Fejsbuk statusu Ivane Bodrožić. Bilo ih je tri. Prva promena je učinjena u ponedeljak uveče dok je Bodrožićeva još bila živa. Poslednje dve su urađene u petak po podne, nakon što je nađena mrtva. Sve promene smo obeležili crvenom bojom radi lakšeg praćenja.
 
Posebno neobična okolnost, koju bi policija morala da ispita, usledila je posle smrti Ivane Bodrožić. Naime,
ona je na svom Fejsbuk profilu u ponedeljak, 8. decembra, dva dana pre dolaska u “Hajat”, napisala status u kojem pominje izvesnu “jadnu i tužnu i jako ružnu ženu... koja je paćenica...” i koju sažaljeva (vidi okvir). Taj status je izmenila dva minuta kasnije, dodavši da ta paćenica “živi u zabludi i lažima”. Zastrašujuće je, međutim, što je taj status izmenjen u petak, 12. decembra, u 16.46 sati, kad je Ivana Bodrožić već bila mrtva! Na njen status je najpre dodato da “ima čoveka kog voli najviše na svetu, zbog kojeg bih sve uradila” i koji je jedini u njenom životu “već sedam godina”. Samo minut kasnije i taj dorađeni status je “pojačan” i na priču o tom čoveku dodat je zlokobni deo rečenice: “... koji me lagano ubija”.


PITANJE BROJ 3: Ko je ulazio na Fejsbuk profil Ivane Bodrožić posle njene smrti, zašto je dopisivao deo o “jednom čoveku” i šta je i kome time hteo da poruči?
 
Policija se dosad nije zvanično oglasila povodom ovih bizarnih nelogičnosti.
Misteriju smrti devojke, koja je živela u Austriji i Nemačkoj, pojačale su glasine da se, navodno, bavila elitnom prostitucijom. Te navode je njena majka Nada Bodrožić, inače poslanica DS u Skupštini Vojvodine, oštro demantovala preteći tužbama svima koji ih objavljuju.
 

Sahranjena uz „Žute dunje“

Ivana Bakić Bodrožić (31) sahranjena je juče na seoskom groblju u Sirigu uz pesmu “Žute dunje” i “Dunavski tamburaši” koje je izveo orkestar “Bata Kole”. Sahranjena je pored očeve humke koji je preminuo pre dve godine. Ispraćaju su, osim članova familije, prisustvovale poznate ličnosti iz sveta politike, poput Nenada Čanka, Bojana Pajtića, Dušana Elezovića, Milivoja Vrebalova..., i estrade, Aleksandra Milića Milija, Željka Mitrovića, Tanje Vojtehovski... obezbeđenje TV “Pink” novinarima je zabranilo ulazak na groblje.


- Ako fotografišete Željka Mitrovića, oduzećemo vam aparate koje ćete sutra moći da preuzmete u televiziji pošto vam izbrišemo sve sa kartice - rekao je momak iz obezbeđenja.


Na pitanje šta će se dogoditi ako odbiju, on je odgovorio:


- U tom slučaju aparate ćemo vam slomiti. Dobro smo plaćeni da izvršimo radne obaveze, pa nam plaćanje vaših aparata ne predstavlja nikakav finansijski problem. M. Laketić


http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/519376/Ivanina-smrt-i-dalje-misterija


“Krimi tandem Vučić & Mitrović”: Kako ova braća po kriminalu čuvaju leđa jedan drugom? 



Odnos Željka Mitrovića i Aleksandra Vučića nikada nije bio bliži. Usmeni dogovor između Mitrovića i
Vučića najverovatnije glasi: “Vučić: Ti meni pomogneš da preko tvoje najgledanije televizije ubedim Srbiju da mi podari apsolutnu vlast. Mitrović: Imaš moje obećanje. Zauzvrat, ti meni pomogneš da sa sebe skinem pritisak policije i sudstva zbog mojih kriminalnih dela.”




Bliskost Željka Mitrovića i Aleksandra Vučića je očigledna. Nisu vam potrebni neposredni i konkretni dokazi kako biste potkrepili tvrdnju da Željko Mitrović radi za režim Aleksandra Vučića.

Poslednji put kada je Mitrović bio blizak jednom političkom režimu bilo je to devedesetih godina kada je to bio režim Slobodana Miloševića i Mire Marković. Njegova ružičasta imperija nastala je na Mirinim JUL-ovskim temeljima.

Dolaskom Vučića i SNS na vlast, Mitrović je uspeo i JUL-ovski period da prevaziđe. Tada je “Pink” više bio zabavna televizija. Današnji “Pink” nema sličnosti sa onim iz devedesetih godina. “Pink” je sada zvanično “ružičasta režimska medijsko-propagandna imperija”.

Međutim, zašto se Mitrović baš toliko vezao za Aleksandra Vučića i obrnuto? Odgovor je prost. Vezuje ih zajednički kriminal, odnosno, zataškavanje kriminala.

Prvo, Aleksandar Vučić je jedan od retkih političara koji je otkrio i u potpunosti iskoristio činjenicu da se u Srbiji na izborima ne pobeđuje na osnovu ideja, politike i ideologije, već na osnovu medija. Praktično, ne morate čak ništa ni da govorite. Bitno je samo da vas građani svakoga dana gledaju na televiziji, u novinama i na bilbordima.

Dakle, pobedu odnosi onaj ko se više prikazuje u medijima. Da je situacija drugačija, Aleksandar Vučić ne bi nikada došao do apsolutne vlasti.

Aleksandar Vučić je veoma dobro znao da glasačko telo koje može da mu obezbedi apsolutnu vlast gleda “Pink”. Tada je Aleksandar Vučić postavio Željka Mitrovića ispred sebe i rekao mu (karikiramo, ali shvatite suštinu): “Ti meni moraš da pomogneš da osvojim apsolutnu vlast. Jedino ti možeš da mi pomogneš. Kada dođem do apsolutne vlasti, moraš mi pomoći da je održim.”

Mitrović je na Vučićevu ponudu odgovorio: “Važi. Ja ću ti pomoći da dođeš do apsolutne vlasti i da je održiš, ali ti meni moraš da garantuješ slobodan život bez inspektora, policije, tužilaca, sudova, poreske, itd.”
Vučić je pristao.

“Pink” je taman pokrenuo 100 novih kanala. Vučićeve izjave ste mogli da slušate i gledate na glavnom “Pink” kanalu i na kanalima “Pink 2″ i “Pink 3″. Mitrović je hitro i ažurno uživo prenosio SVAKU Vučićevu konferenciju iz Vlade Srbije i to preko sva tri kanala! Prethodne vlasti nisu imale taj luksuz. To je oduvek bio posao javnog servisa.

Otprilike 98 odsto Mitrovićevih vesti počinje rečima: “Predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, danas je…”

Vučić je UVEK udarna vest na “Pinku”.

Tu su naravno i gostovanja u jutarnjem programu. Pošto znamo da Vučić na posao stiže prvi, oko šest časova ujutro, nema mnogo vremena da se švrćka po “Pinkovim” jutarnjem programu. To je idealno mesto za Vučićeve marginalizovane ličnosti kao što su Nebojša Stefanović, Bratislav Gašić, Jadranka Joksimović, Zorana Mihajlović, Nikola Selaković, itd.

Vučićev “Pink paket” upotpunjujemo emisijom “Teška reč” Dragana J. Vučićevića. To je emisija u kojoj je Aleksandar Vučić najviše puta gostovao. Bio je u februaru, martu, aprilu, maju i oktobru. Malo li je. Međutim, sve je to deo Vučićevog “Pink paketa”.

Pored režimske propagande, obaveza “Pinka” je da zataškava afere Aleksandra Vučića.
Na primer, kada je Žandarmerija upotrebila fizičku silu na Vučićevom bratu zbog odbijanja da postupi po njihovim naređenjima, “Pink” je po nalogu vodio hajku protiv policije i Žandarmerije.

Kada je ustanovljeno da Vučićev brat Andrej ima fantomsku firmu za pranje novca i utaju poreza, “Pink” je nacionalnu frekvenciju iskoristio kako bi intelektualno osiromašenim građanima preneo svedočenje bivšeg pripadnika BIA, a sadašnjeg direktora Poreske uprave, o tome kako su tamo neki falsifikatori otvorili firmu na njegovo ime i to bez njegovog znanja.

To je u suštini to što se tiče Vučićevog “Pink paketa”.

Pošto je Mitrović vredno radio na tome da ispoštuje svoj deo dogovora, premijer Vučić je isto tako morao da ispuni svoje obećanje, jer znamo da Vučić nikada ne laže i uvek ispunjava obećano.

Tako, na primer, kada je Mitrovićev sin, Aleksandar, bahatom vožnjom pregazio i ubio devojku na pešačkom prelazu, Vučić se potrudio da javnost i donekle zakon budu zadovoljeni, ali da njegov sin godinama ne trune u zatvoru.

Nakon što je proveo tačno 77 dana u pritvoru, Aleksandar Mitrović pušten je na slobodu i dan danas slobodno se voza i šeta Beogradom. Sud je utvrdio da nije kriv.

Znamo da Aleksandar Vučić voli da komentariše dnevne vesti iz crne hronike. Tako nam je premijer poručio da će Marko Milićev biti uhapšen, da su na Beka pucali amateri, ali Vučić je bio tih kada je reč o Mitrovićevom sinu. Doduše, tada je bio PPV.

Avgusta meseca prošle godine mediji su pisali da bi Željko Mitrović mogao da ostane bez studija u Šimanovcima zbog neplaćanja poreza. Bez brige. Znamo da se to nikada neće dogoditi. Tu je Aleksandar Vučić da ispoštuje svoje obećanje.

Iako se Mitrović i njegov “Pink”, prema podacima Poreske uprave, nalaze na listi najvećih poreskih dužnika, Vučić krajem novembra meseca izjavljuje: “Pokažite mi ko ne plaća porez”.

“Vučić je za list “Danas” precizirao da je Predrag Ranković Peconi pre nekoliko dana platio devet miliona evra zaostalog poreza, a Željko Mitrović je ove godine platio sedam miliona evra, što, kako je dodao, “nikada u životu nije platio“. (Tanjug, 25.10.2014)

Vučić je još dodao da su podaci Poreske uprave netačni jer se “vade” podaci o neplaćenom porezu iz ranijih godina.

Dakle, Vučić je Mitroviću poručio da nema potrebe da se brine oko plaćanje poreza. Zna Aleksandar Vučić bolje od Poreske uprave ko je platio porez, a ko ne. Nije mu ovo prvi put da spinule činjenice.

Ako odete na sajt Narodne banke Srbije i ukucate “Pink International Company”, saznaćete da je ta kompanija svakog meseca u blokadi po nekoliko dana. Na primer, “Pink” je u novembru bio u blokadi pet puta, odnosno, ukupno 11 dana. Opšte je poznato da Mitrović ne plaća svoje radnike. Kada bi isplatio plate koje duguje, “Pink” bio mogao da ode u privremeni bankrot.

Pogodite ko je bio počasni gost na dvadesetom rođendanu “Pinka”? Ko drugi nego Aleksandar Vučić.
Vučić je krajem 2013. godine objavio rat narko mafiji. U akciji “Grom” krajem prošle godine, uhapšeno je više od stotinu dilera širom Srbije. Međutim, “Grom” je zaobišao kuću Željka Mitrovića. Opšte je poznato da je Željko Mitrović strastveni korisnik raznih prahova.

Mitrović je pre četiri godine hitno hospitalizovan zbog “anemije”. Proveo je dva meseca u bolnici u Nemačkoj. U javnosti je prvo plasirana priča da je hospitalozovan zbog premora i stresa, a kasnije da su ga možda trovali ljudi iz njegove okoline.

Međutim, oni koji nisu verovali u ove navode tvrdili su da se Željko Mitrović ozbiljno predozirao narkoticima. Lekari su mu život jedva spasili. Ako se sećate, u medijima se pisalo da su Mitrovićevi najbliži saradnici planirali da mu otmu kompaniju jer su ga još tada bili otpisali. Mitrović je tada pretio da će se svima osvetiti kada se vrati.

Iako je tada jedva izvukao živu glavu, najnoviji skandal oko smrti njegove tajne ljubavnice potvrđuje da se Mitrović nije otarasio prahova. Međutim, ovoga puta nije stradao on, već neko drugi.

Kada je u javnost dospela informacija da je u hotelu “Hajat” zbog predoziranja preminula Mitrovićeva tajna ljubavnica Ivana Bakić Bodrožić, policija je odmah izdala saopšenje u kojem je navedeno da se istraga neće voditi i da osobe koje su bile u njenom društvu kada je preminula neće odgovarati za njenu smrt.

Da situacija bude još tragičnija, sobu u kojoj se Ivana predozirala i preminula rezervisala je Mitrovićeva “Pink International” kompanija. NIKOGA iz policije ili tužilaštva ovi podaci ne interesuju, a “zvanični” mediji odbijaju da pišu na ovu temu.

Čak su neki mediji koji imaju tesne poslovne veze sa “Pinkom” objavili vest da je Ivana, za koju se još tvrdilo da se bavila elitnom prostitucijom, preminula od anestetika pod nazovom “propofol”?! Od “propofola” je navodno preminuo i Majkl Džekson. Naravno, kada policija neće da sprovodi istragu, istraga se prepušta medijima bliskim Mitroviću i “Pinku”.

Ovo su činjenice koje su opšte prihaćene. Međutim, odnos Aleksandra Vučića i Željka Mitrovića, predoziranje Ivane Bakić Bodrožić i izostanak istrage, samo u vrh ledenog brega. Ispod površine krije se začaran krug ljudi koje vezuje zajednički kriminal, droga, prostitucija, prljava politika i opkoljeni mediji.
Praktično je nemoguće u zatrovanom okruženju i atmosferi kriminala graditi pravnu državu. Srbija je veoma mala država. Svako svakoga poznaje. Naročito je to slučaj u politici i medijima. Svako svakoga drži u šaci. Niko nije čist. Isti ljudi se smenjuju s jednog mesta na drugo. Niko ne istražuje kriminal prethodnika. Svaki naredni politički “glavešina” samo nastavlja da vlada tim začaranim krugom.

Svi mu mislili da će makar Aleksandar Vučić biti drugačiji. Bio je on jedina alternativa. Grdno smo se prevarili. Vučić je samo nastavio gde su Tadić i DS stali.

Izbori nisu borba za vrh države, već borba za fotelju na vrhu tog začaranog kruga. U Srbiji je pravilo da državom vlada onaj koji vlada kriminalom. Zato ne očekujte ništa od “beskompromisne borbe protiv kriminala i korupcije”. Vučić je na Željku Mitroviću pokazao da ipak postoje kompromisi i da ima pošteđenih. Da Vučić krene u borbu protiv Željka Mitrovića, mislite li da bi ga Mitrović podržavao?
“Pinkovska” hajka protiv Aleksandra Vučića mogla bi ozbiljno da poljulja već raskliman temelj naprednjačke vlasti.

http://www.teleprompter.rs/krimi-tandem-vucic-mitrovic-kako-ova-braca-po-kriminalu-cuvaju-leda-jedan-drugom.html


NOVI DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U HAJATU: Ivana kupila "injekciju smrti" za 50 evra od medicinske sestre!  

Policija je ispitala nekoliko medicinskih sestara zbog sumnje da su prodale smrtonosnu dozu anestetika "propofola" Ivani Bodrožić (31), koji je ona potom ubrizgala sebi u hotelskoj sobi

Medicinska sestra zaposlena u jednoj uglednoj beogradskoj klinici prodala je za 50 evra smrtonosnu dozu anestetika “propofola” Ivi Bakić Bodrožić (31), koji je ona ubrizgala sebi u sobi 326 beogradskog hotela “Hajat”, piše Informer.

Policija je juče privela na informativni razgovor nekoliko medicinskih sestara, a jedna od njih se tereti da, možda i nesvesno, pomogla Ivi da se ubije.

Iva Bakić Bodrožić je, naime, preko braunile ubrizgala sebi u venu duplu dozu “propofola”, do koga legalno mogu da dođu samo lekari pred operacije u klinikama. Kako se saznaje, Iva je kobnog dana, u sredu po podne, doputovala iz Beča u Beograd i prijavila se u “Hajat”, gde je uzela sobu 326.

- Ubrzo nakon što se smestila napustila je hotel i negde u gradu se sastala sa medicinskom sestrom kojoj je dala 50 evra za dve doze anestetika – kaže izvor Informera.

Kako kaže, sumnja se da je medicinska sestra ukrala “propofol” na klinici na kojoj radi i prodala ga nesrećnoj devojci. Na osnovu snimaka “Hajatovih” sigurnosnih kamera, Iva se vratila u hotelsku sobu tačno u 21.10.
- Kamere nisu zabeležile da je te noći bilo ko dolazio u njenu sobu. Procenjuje se da je Iva posle 22 sata ubrizgala “propofol” u venu, a smrt je nastupila negde između jedan i dva sata iza ponoći – kaže izvor.

Ivino beživotno telo pronašla je sutradan sobarica, posle čega su alarmirane policija i Hitna pomoć. Prema nepotvrđenim informacija, policija je tokom uviđaja na Ivinoj ruci pronašla zabodenu braunilu, preko koje je ona sebi ubrizgala smrtonosnu tečnost. Pored leša su bila i dva špica.

“Propofol” je, inače, intravenski sedativ i hipnotik koji može da se primi isključivo u bolnici od strane anesteziologa ili u intezivnoj nezi. Ne može da se kupi u apotekama, ni na recept. Bolnice lagalno nabavljaju ovaj anestetik za oko 2.000 dinara.

(Telegraf.rs / Informer)

http://www.telegraf.rs/vesti/1354276-novi-detalji-misteriozne-smrti-u-hajatu-ivana-kupila-injekciju-smrti-za-50-evra-od-medicinske-sestre



PREOKRET: Tužilac ispituje sumnjivu smrt Ivane Bodrožić  



Vest o smrti Ivane Bakić Bodrožić (31) neće se završiti šturim saopštenjem da se „elitna prostitutka
predozirala u hotelu Hajat“. Više tužilaštvo tražilo je analizu kako je, kada i od čega preminula ova mlada žena, koja je unapred označena kao „loša devojka“, otkriva „Blic“.


Tužilac je tražio od Instituta za sudsku medicinu VMA detaljan nalaz o smrti Ivane Bodrožić, nakon čega će odlučiti da li će povodom tog slučaja pokrenuti istragu ili ne. Sama činjenica da je obdukcija Ivane Bodrožić urađena na VMA, a ne u Kliničkom centru govori o tome da ovaj slučaj nije jednostavan, kako je policija odmah na startu i saopštila.
 
Beogradska policija je odmah posle Ivanine smrti saopštila da neće otvarati istragu jer je reč o „nenasilnoj smrti“. Da li je i ko bio s njom u sobi, istraživaće tek nakon zahteva tužioca, poručili su pre šest dana.


Sada je, međutim, došlo do preokreta. Načelnik Instituta za obdukciju na VMA Ivica Milosavljević potvrdio je za „Blic“ da se na zahtev tužioca u ovoj ustanovi radi obdukcija i toksikološka analiza smrti Ivane Bodrožić.
 
- Samo tužilac zna zbog čega je izabrao baš VMA i u to neću da ulazim. Nadam se da će obdukcioni nalaz biti završen u narednih deset dana. Tužilac je naložio da utvrdimo tačan uzrok smrti, zatim količinu supstanci pronađenih u organizmu i njihovo poreklo. Traženo je da dostavimo najdetaljniju analizu i zbog toga nam je potrebno malo više vremena.

Obdukciju će raditi jedan mladi kolega i izuzetno smo ozbiljno pristupili ovom slučaju - kaže za „Blic“ načelnik Milosavljević.

Pitanja bez odgovora
  • Ko je rezervisao i platio sobu u „Hajatu“?
  • Da li je Ivana Bakić Bodrožić u sobi bila sama?
  • Kako je i od čega preminula?
  • Ko je menjao statuse na njenom Fejsbuk profilu posle njene smrti?
  • Šta je nepoznata osoba htela da poruči dopisanim tekstom o „jednom čoveku... koji je lagano ubija“?
 
Ivana Bodrožić pronađena je mrtva prošlog četvrtka ujutro u sobi 326 beogradskog hotela „Hajat“. Još se ne zna ko je platio sobu u kojoj je Ivana pronađena mrtva. „Blic“ je juče u hotelu „Hajat“ pokušao da dobije odgovor na ovo pitanje. Na recepciji su nas uputili kod šefice za odnose s javnošću Viktorije Ćirić, ali kada smo se predstavili, rekli su nam da ona nije tu. Njena zamenica nije htela da razgovara s novinarima, već nas je uputila kod direktorke. Ni ona, međutim, nije želela da priča s medijima.
 
- Obećavamo da će vam se danas javiti Viktorija Ćirić - bio je odgovor u „Hajatu“.
 
1. Laptop i mobilni telefon

Kako „Blic“ saznaje, policija je odmah prilikom uviđaja zaplenila Ivanin    mobilni telefon i kompjuter. Stvari su juče vraćene Ivaninoj majci Nadi Bodrožić, inače vojvođanskoj poslanici Demokratske stranke. Policija ne želi da otkrije da li je i šta u aparatima Ivane Bodrožić pronašla.
- Trenutno je ovo predistražna radnja u kojoj se pre svega čeka toksikološki nalaz. Uporedo s tim, skinuti su podaci s računara i telefona, ali ništa od tih detalja ne sme da bude otkriveno pre nego što tužilac naredi da li će pokrenuti istragu ili ne. A to zavisi od nalaza obdukcije - rečeno nam je u MUP-u.
 
2. Dve noći u Hajatu

Iako je policija u prvi mah imala informaciju da je Ivana Bodrožić u „Hajat“ stigla u sredu uveče, nova informacija je da je u hotelsku sobu ušla dan ranije. To znači da je Ivana pre smrti u hotelu provela dve noći.
 
3. Promena Fejsbuk statusa posle smrti

Veliku nedoumicu stvara i Fejsbuk profil preminule Ivane Bakić Bodrožić,  odnosno poruka koja je napisana posle njene smrti!
Ivana je četiri dana pre smrti napisala status o „paćenici koju sažaljeva“. Bizarno je što je ovaj status neko promenio dan posle njene smrti. Dodata je rečenica o „čoveku koga voli već sedam godina i koji je lagano ubija“.


Stručnjak za visokotehnološki kriminal Goran Zekić kaže za „Blic“ da tužilac, ukoliko pokrene istragu, može da izda nalog kojim bi policija otkrila ko je nakon smrti Ivane Bodrožić ostavljao statuse na njenom profilu.

- Ovakve slučajeve smo imali i ranije. Da bi neko ušao na profil devojke, morao je da ima njenu šifru. To je, dakle, neko u koga je imala poverenja. Član porodice, najbolja drugarica ili dečko. Policija za vrlo kratko vreme može da otkrije lokaciju računara ili mobilni telefon s kojeg je status postavljen - kaže Zekić.

Fejsbuk status o „čoveku koji je lagano ubija“ može da bude izuzetno koristan za dalju istragu, smatra ovaj stručnjak.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/519652/PREOKRET-Tuzilac-ispituje-sumnjivu-smrt-Ivane-Bodrozic

Ivana umrla za tri minuta?!

Prevelika doza anestetika „propofola“ dovodi do prestanka disanja, a potom i do prestanka rada srca, objašnjava za Kurir toksikolog dr Dragan Joksović
BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31) u sobi 326 beogradskog hotela „Hajat“ umrla je samo tri do pet minuta pošto je u njenu venu ubrizgan anestetik „propofol“.

Toksikolog, doktor Dragan Joksović za Kurir ističe da ovaj anestetik brzo deluje.

- „Propofol“ može da bude smrtonosan u velikim dozama, to je anestetik iz grupe opojnih. On brzo deluje, potrebno mu je svega dva do tri minuta. Ukoliko je devojka sama sebi ubrizgala smrtonosnu dozu, bila je živa najverovatnije tri do pet minuta - kaže dr Joksović i objašnjava da on deluje na centralni nervni sistem, dovodi do prestanka disanja, a potom i do prestanka rada srca.

Prema rečima toksikologa, anestetik koji je za ćerku poslanice DS Nade Bodrožić bio koban verovatno nije mnogo teško kupiti na crno.

- Međutim, kolika je njegova cena, zaista ne znam, a ne bih ni da nagađam - kaže dr Joksović.

Okolnosti ove tragedija, koja se dogodila u sredu uveče, policija još uvek proverava.

- Saslušana je sobarica koja je devojku zatekla mrtvu u sobi, kao i još nekoliko zaposlenih u hotelu. Uzeti su snimci sigurnosnih kamera, kao i drugi dokazi iz sobe 326 - kaže izvor iz istrage.

Zasad niko nije osumnjičen da je počinio zločin, ali policija ne isključuje ni tu mogućnost.

- Proverava se i kako je nabavila taj anestetik jer se on koristi samo u operacionim salama i nema ga u slobodnoj prodaji. Ukoliko bude otkriveno ko je lek prodao, biće procesuiran - kaže izvor Kurira, i dodaje da je policija pregledala mobilni i laptop pokojne.

Obdukcija
ČEKA SE TOKSIKOLOGIJA

Ivana Bakić Bodrožić, prema nezvaničnim informacijama, izvršila je samoubistvo. Toksikologija je obavljena na VMA, ali njeni rezultati još uvek nisu dostavljeni Višem tužilaštvu, koje će posle prikupljanja svih dokaza da stavi tačku na ceo slučaj ili da, eventualno, naredi pokretanje postupka protiv nekog.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/smrt-manekenke-u-hajatu-ivana-umrla-za-tri-minuta-clanak-1638864

KO SE TO PLAŠI ŽELJKA? Zašto mediji namerno cenzurišu predoziranu ljubavnicu? 

Prošlo je nekoliko dana od kada je mrtvo telo Ivane Bakić Bodrožić pronađeno u hotelu “Hajat”. Policija tvrdi da je preminula zbog predoziranja
narkoticima. Međutim, “zvanični” mediji vešto izbegavaju da napišu da je Ivana ljubavnica Željka Mitrovića, režimskog medijskog magnata i vlasnika ružičaste imperije zvane TV “Pink”. Analizirajmo kako se građani informišu o ovom skandalu koji je nekim čudom zaobišao “mejnstrim” medije.

Vest o smrti Ivane Bakić Bodrožić prvo su objavile “Naše novine”. Zatim je
usledio izveštaj “Večernjih novosti” pod naslovom “Elitna prostitutka nađena mrtva u “Hajatu?” Novine “Alo!” objavile su vest pod istin naslovom. U međuvremenu, redakcija “Alo!” je, verovatno shvativši o kakvoj ličnosti je reč, promenila naslov u “Devojka nađena mrtva u Hajatu je ćerka poslanice“. Ova sitna promena vidljiva je kada je uporedi URL i sam naslov vesti.

Usledio je i izveštaj “Blica” pod naslovom “PREDOZIRANJE U HAJATU Sobarica našla telo Novosađanke u sobi 326“. Svi mediji su preneli gotovo identičan izveštaj.

Samo da napomenemo da je “Blic” u tom izveštaju, slučajno ili namerno, pogrešno napisao Ivanino prezime (BodrAžić), iako su novinari bili na njenom Fejbuk profilu i videli kako se pravilno piše njeno prezime.

Jedino su se novinari iz “Večernjih novosti” i “Naših novina” usudili da napišu reči “elitna prostitutka”. Inicijalno da, kasnije ne.

U izveštaju “Blic” objavljen je ‘skrinšot’ sa Fejsbuk profila Ivane Bakić Bodrožić koja je na poslenjem statusu napisala da se “oseća voljeno”.
Nakon ovih medijski izveštaja, Teleprompter.rs je objavio jedan veoma važan detalj koji su “zvanični” mediji namerno izostavili. Naime, kako je Teleprompter.rs saznao od izvora iz političkih krugova, devojka koja se predozirala i preminula ustvari je ljubavnica Željka Mitrovića sa kojom je bio u paralelenoj vezi oko sedam godina.

Kada smo posetili Ivanin Fejsbuk profil pronašli smo nekoliko zajedničkih fotografija Ivane i Željka Mitrovića. Iako je su svi mediji pre objavljivanja vesti posetili njen profil, veoma je čudno da niko od novinara “zvaničnih” medija nije istražio zašto je baš Željko Mitrović u njenom društvu.
Nikome te fotografije nisu bile interesantne.

Umesto da im je to bio fokus izveštavanja, “zvanični” mediji su se bavili analizom njenih Fejsbuk statusa. Morali su o nečemu da pišu, pa je tako ustanovljeno da je jedan status izmenjen dan posle njene smrti. Dok njene fotografije sa Željkom Mitrovićem bodu oči, novinare više interesuju statusi.
“Naše novine” su 13. decembra objavile informaciju da su od “Pink International” dobili potvrdu da je ta kompanija rezervisala sobu u “Hajatu” u kojoj se Ivana predozirala i preminula. Taj list je još naveo da je ona bila zaposlena u “Pinku”.

Ovu vesti NIKO od medija nije preneo, osim Teleprompter.rs, pa čak ni “Večernje novoti” koje su se inicijalno pozvale na izvor iz “Naših novina” da je preminula “elitna prostitutka”.

Kada je Teleprompter.rs objavio sve zajedničke fotografije, uključujući i fotografiju njene tetovaže “Željko” i čitulju koju joj je Željko Mitrović posvetio u novosadskom “Dnevniku”, “Blic” je, kao najčitanije novine u Srbiji, morao nekako da pristupi ovoj temi.

Znajući da o toj temi u potpunosti ne smeju da pišu, odlučili su da postave nekoliko pitanja.

“Blic” je na dan Ivanine sahrane objavio informaciju da je privatno obezbeđenje TV “Pink” pretilo novinarima i fotoreporterima da će im razbiti fotoaparate ukoliko ga budu fotografisali na sahrani.

Za one jadne čitaoce koji čitaju isključivo “Blic”, ova informacija je bila iznenađujuća. Otkud Željko Mitrović na sahrani devojke koja se preminula zbog predoziranja u hotelu “Hajat” za koju se tvrdi da je bila elitna prostitutka?

“Blic” svojim čitaocima nije ponudio odgovor.

Redakciji Teleprompter.rs javljali su se brojni čitaoci koji su se  žalili da su “Blic” i ostali “zvanični” mediji namerno cenzurisali njihove komentare koji su ukazivali na povezanost Ivane i Željka Mitrovića.

Ni to nije bilo dovoljno za “Blic” da možda detaljnije istraži svoje neznanje. “Blic” je, na primer, predvodio istražne radnje kada je ubijen Luka Jovanović. Svaki ćošak puta kojim se kretao “kantrimen” “Blic” je analizirao. Zašto je ovaj slučaj drukčiji? Sada se ne radi o nekim običnim ljudima kao što su Luka Jovanović ili Marko Milićev?

Kako bi održali i to malo medijskog kredibiliteta u ovom slučaju, “Blic” je svojim čitaocima postavio pet pitanja na koja nemaju odgovor:

- Ko je rezervisao i platio sobu u “Hajatu”?
- Da li je Ivana Bodrožiću sobi bila sama?

- Kako je i od čega preminula?

- Ko je menjao statuse na njenom Fejsbuk profilu posle njene smrti?

- Šta je nepoznata osoba htela da poruči dopisanim tekstom o “jednom čoveku… koji je lagano ubija”?

Prvo, zašto “Blic” svoje čitaoce smatra da su do te mere, da izvinete na izrazu, glupavi da već ne znaju odgovore na tri ključna pitanja?

Odgovor na prvo pitanje su već odavno dale “Naše novine” koje slove za kredibilan izvor informacija. Dobili su potvrdu od Mitrovićeve kompanije.
Odgovor na drugo pitanje se samo nameće. Ako je “Pink” rezervisao sobu, sasvim je izvesno da je neko od zaposlenih u “Pinku” sa njom bio u toj sobi. Sumnja se da je to bio Željko Mitrović, ali tu sumnju je veoma teško potvrditi. Ova sumnja je nastala pošto je policija saopštila da ljudi koji su bili sa njom u trenutku smrti neće odgovarati. Policija je ovo saopštila pre nego što je u javnost dospela informacija da ona imala tesnu vezu sa Željkom Mitrovićem.
Odgovor na treće pitanje “Blic” je sam sebi dao još ranije kada je objavio prvu vest: “PREDOZIRANJE U HAJATU Sobarica našla telo Novosađanke u sobi 326″. Ne umire se od predoziranja orbit žvakama.
Dok “Blic” postavlja pitanja, ostali mediji već odavno spinuju vest da je preminula ćerka vojvođanske poslanice Nade Bodrožić. Inače, za tabloide je interesantnije da je preminula ćerka poslanice nego ljubavnica medijskog maga Željka Mitrovića.

Čak nam ni tabloidi ništa ne vrede.

“Blic” nam se ponovo javlja 16. decembra sa novim detaljima.

PREOKRET! Tužilaštvo ispituje sumnjivu smrt Ivane Bodrožić“.

U tekstu piše da je tužilac od Instituta za sudsku medicinu VMA tražio detaljan nalaz o smrti, nakon čega će utvrditi da li će pokrenuti istragu ili ne.

“Blic” još saznaje da je policija zaplenila Ivanin laptop i mobilni telefon. Ostaje nam samo još da policija spinuje i ovaj slučaj, kao što se to radilo sa ubistvom Luke Jovanovića, prebijanjem Andreja Vučića i njegovom fantomskom firmom.

Hajde da se potrudimo i “Blicu” da progledamo kroz prste. Možda se taj list jednostavno ne bavi spekulacijama (iako su to činjenice, ali pratite priču) i želi da ima kredibilne izvore po pitanju ove osetljive teme?

Malo sutra. “Blicu” nije bio problem da na naslovnoj strani objavi fotografiju glumca Gorana Jevtić uz naslov: “Optužio glumca Gorana Jevtića da mu je obljubio maloletnog sina“, iako je otac nekog deteta samo podneo prijavu policiji, nikako nije reč o presudi.

Nema ko nije osudio taj sraman potez “Blica”. Međutim, zašto se na naslovnoj strani “Blica” nikada nije pojavila vest “Umrla Mitrovićeva ljubavnica zbog predoziranja“? To je sigurno ispod “Blicovog” nivoa. Sigurno.

Nije uredništvu “Blica” ništa strano da vodi organizovane medijske hajke protiv ljudi. Setite se “Blicovske” hajke protiv Aleksandra Vulina, Tomislava Nikolića, Velimira Ilića, itd.

Zašto se “Blic” i ostali mediji plaše Željka Mitrovića? Zašto “Blic” ne sme da objavi nijedan negativan tekst na račun Aleksandra Vučića? “Blic” je podelio packe svim pripadnicima vlasti, od Zorane Mihajlović, Tome Nikolića i Velimira Ilića do Aleksandra Vulina i Jorgovanke Tabaković.

Zašto se ignoriše Aleksandra Vučić i sada Željko Mitrović? Poznata je tesne veza između Vučića i Mitrovića. Postavlja se pitanje da li je ta veza dobila i trećeg člana – “Blic”? Podsetimo da se “Blic” podredio Aleksandru Vučiću lično i to od prebijanja Andreja Vučića.

Ako pratite taj list, sasvim je izvesno da je vest “OTKRIVAMO Žandarmi prebili Vučićevog brata i pratnju, jer nisu hteli da se legitimišu” bila prekretnica.

Vučićev režim je tvrdio da je Andrej držao u ruci ličnu kartu dok su ga Žandarmi mlatili, a najčitaniji “Blic” tvrdi suprotno. Posle te vesti, “Blic” više ne objavljuje vesti koje demantuju reči premijera i stavove njegovog režima. Pojedini ministri su uvek na meti “Blica”, ali Aleksandra Vučić lično više nikada.

U svakom slučaju, ako nam “zvanični” mediji cenzurišu ovako nešto banalno, kao što je smrt Mitrovićeve ljubavnice, šta je onda sa onim vestima za koje nismo ni svesni da je redakcija namerno izostavila neki bitan detalj?

http://www.teleprompter.rs/ko-se-plasi-zeljka-zasto-mediji-namerno- cenzurisu-predoziranu-ljubavnicu.html


                                                                                                                                                                      
     Ivi propofol davala drugarica sa VMA!




Anestetik koji je ubio Ivanu Bakić Bodrožić (31) nabavljala joj izvesna Sofija, njena dugogodišnja prijateljica koja radi kao medicinska sestra na uglednoj beogradskoj klinici

BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), koja je u četvrtak pronađena mrtva u sobi 326 u beogradskom hotelu „Hajat“, anestetik propofol, koji je za nju bio koban, nabavljala je kod svoje dugogodišnje drugarice Sofije, inače medicinske sestre na Vojnomedicinskoj akademiji.

- Medicinska sestra, za koju se sumnja da je Ivu snabdevala anestetikom propofolom, zapravo je njena dugogodišnja prijateljica Sofija. Iako propofola nema u slobodnoj prodaji, te ga je nemoguće kupiti i na recept, Sofija je supstancu koja je Ivu koštala života nabavljala na VMA, gde radi kao medicinska sestra i prodavala ga nesrećnoj devojci - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da se sumnja da je ista osoba Ivi stavila braunilu koja joj je bila u ruci.

Otisci prstiju

- Otisci su uzeti sa šprica i čekaju se rezultati. Tek tada moći će preciznije da se kaže da li je smrt devojke nesrećan slučaj ili ubistvo. Zasad se istraga vodi kao da je reč o zločinu, iako u sobi nije bilo tragova obijanja niti borbe. Proverava se sve - objašnjava naš sagovornik.

Interesantno je da je braunila koja je zatečena u Ivaninoj veni bila obmotana i pričvršćena zavojem. Tog dana ona je najverovatnije od Sofije nabavila pet ampula propofola, od kojih su dve bile iskorišćene, a tri uredno složene u kutiju.

Lekovi protiv bolova

U njenoj tašni pronađene su i tablete „ketonal forte“, koje se koriste protiv bolova, a pored njenog tela policija je zatekla još jedan špric pun bele tečnosti, za koji se pretpostavlja da je propofol.

PU Beograd
PREUZELI SMO SNIMKE KAMERA

Kuriru je juče u Policijskoj upravi za Beograd rečeno da su preuzeti svi video-zapisi s kamera hotela „Hajat“ i da je u toku njihova analiza.
- Obavljeno je više informativnih razgovora, a u toku daljeg rada obaviće se razgovori sa svim osobama koje su bile u kontaktu sa žrtvom, uključujući i bližu rodbinu. Takođe će biti obavljene sve kriminalističko-tehničke, DNK, hemijske i toksikološke analize - navode u beogradskoj policiji.
Soba 326
TV BIO UKLJUČEN

Ivana Bakić Bodrožić, kako Kurir nezvanično saznaje, u trenutku kad ju je sobarica zatekla mrtvu, bila je obučena samo u veš i spavaćicu.
- Ležala je pored kreveta, na desnom boku. TV je bio uključen, a krevet je bio razmešten jer je očigledno prethodno ležala u njemu.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/smrt-manekenke-u-hajatu-ivi-propofol-davala-drugarica-sa-vma-clanak-1639795


Bolničarku ispituju o smrtonosnoj dozi  



Medicinska sestra, prijateljica preminule Ivane Bakić Bodrožić (31), danas će biti saslušana kako bi se
otkrilo kako se „propofol“ našao u sobi hotela „Hajat“.

 
Narednih dana biće saslušani svi koji su sa Ivanom bili u kontaktu kobne večeri.


Beogradska policija uputila je poziv za saslušanje medicinskoj sestri koja radi u operacionoj sali jedne bolnice i kojoj je dostupan „propofol“. Prve sumnje ukazuju na to da je Ivana Bodrožić u noći između srede i četvrtka prošle nedelje preminula od posledica predoziranja ovim anestetikom. Ivanina prijateljica je pozvana u policiju u svojstvu građanina, ali ako se utvrdi da je Ivani prodala smrtonosnu dozu, protiv nje će biti podneta krivična prijava.
 
- Ceo slučaj istražujemo kao da je u pitanju ubistvo iako je obducent izjavio da nije u pitanju sumnjiva smrt. Policija je uradila kompletan uviđaj, uzeti su otisci sa svih predmeta u sobi, od brave do kante za smeće. Veštači se medicinska igla braunila, koju smo našli u Ivaninoj desnoj podlaktici, kao i tečnost iz šprica i njena tašna. Sa svih ovih predmeta uzeti su i uzorci za DNK analizu. Sve je predato Biološkom fakultetu i rezultate očekujemo - kažu u policiji.

Policija je od porodice ponovo uzela Ivanin laptop i mobilni telefon, i sada radi na otkrivanju njenih kontakata.
 
„Propofol“ posle kokaina

Vukašin Komnenić, penzionisani lekar iz bolnice koja se bavi lečenjem zavisnosti, kaže za „Blic“ da je „propofol“ susretao najčešće kod kokainskih zavisnika.

- Zavisnici su mi pričali da je to lek za bogate koji koriste kokain. Zbog celodnevne konzumacije kokaina, oni imaju problem sa snom. Tada koriste vrlo male doze „propofola“ kako bi zaspali - kaže Komnenić.
 
Kako „Blic“ saznaje u Hitnoj pomoći, poziv iz „Hajata“ je stigao prošlog četvrtka u 9.19.
 
- Zovemo iz „Hajata“, devojka se u jednoj sobi izgleda predozirala drogom. Mislimo da je bez svesti - glasio je poziv, a ekipa Hitne pomoći je krenula u roku od tri minuta jer je poziv označen kao „žuti“. Žuti poziv označava da nije prijavljena smrt osobe. Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći je po dolasku u hotel „Hajat“, u sobi 326 provela samo nekoliko minuta. Ušli su u apartman, konstatovali smrt i sačinili zapisnik da je Ivana Bakić Bodrožić preminula jer joj je otkazalo srce. Hitna pomoć je izašla iz sobe, a u njoj je ostala uviđajna ekipa policije.
 
Sobu 326 u hotelu „Hajat“, u kojoj je Ivana nađena, iznajmila je kompanija „Pink International“.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/520232/MISTERIOZNA-SMRT-U-HAJATU-Bolnicarku-ispituju-o-smrtonosnoj-dozi


IPAK JOJ ANESTETIK NIJE UBRIZGALA DRUGARICA: U sobi Ivane Bodrožić bio medicinski tehničar?


- Najpre se verovalo da je Ivanina drugarica donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri - rekao je izvor iz istrage

Sobu 326 Ivane Bodrožić Bakić (31) u hotelu Hajat u noći kada je preminula posetio je medicinski tehničar s VMA.

- Dosadašnjom istragom došli smo do saznanja da je jedan muškarac bio u sobi Ivane Bodrožić u hotelu Hajat. Pretpostavlja se da je medicinski tehničar sa VMA i da joj je stavio bronilu i u nju ubrizgao propofol – kaže sagovornik iz istrage.

On dodaje da se pretpostavlja da je Ivana ranije nabavila pet ampula propofola od drugarice koja radi kao medicinska sestra na VMA.

- Najpre se verovalo da je ona donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri. On će, kao i Ivanina drugarica, biti saslušan u nastavku istrage. Ispotaćemo i ko je doneo ampule kojih nema u slobodnoj prodaji i koje se koriste prilikom operacija.
Smrt Ivane Bodrožić izazvala je veliko uznemirenje javnosti nakon što su se pojavile informacije da postoji mogućnost da je ubijena. Ona, je podsetimo, pronađena mrtva prošlog četvrtka sa špricem u podlaktici desne ruke, kada je sobaria hotela došla da pospremi sobu.

(Telegraf.rs)

http://www.telegraf.rs/vesti/1358901-ipak-joj-anestetik-nije-ubrizgala-drugarica-u-sobi-ivane-bodrozic-bio-medicinski-tehnicar


I vojska istražuje smrt devojke u hotelu “Hajat”, pod sumnjom dvoje zaposlenih na VMA 


Proširen tim koji radi na rasvetljavanju misterioznog stradanja Ivane Bakić Bodrožić. Još se čekaju toksikološki i nalazi obdukcije. Uzrok smrti - prestanak rada srca, a ne prekomerna doza leka?

VOJNA policija sa kolegama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uključila se u rasvetljavanje misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), čije je telo pre nedelju dana pronađeno u sobi beogradskog hotela "Hajat" - saznaju "Novosti"! Prema nezvaničnim informacijama, razlog ovome je sumnja da je anestetik propofol, za koji se veruje da je ubrizgan u devojčinu venu, nabavljen upravo sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, kao i da ga je neko zaposlen iz ove ustanove dostavio Ivani.

Da su ove sumnje opravdane dodatno potvrđuje činjenica da je osim toksikoloških analiza, koje se inače rade na VMA, u ovoj beogradskoj bolnici urađena i obdukcija, čiji se rezultati još čekaju. Ipak, nezvanično se može čuti da je uzrok smrti prestanak rada srca, a ne prekomerna doza anestetika.

Otkako je telo Ivane Bakić Bodrožić, inače ćerke poslanice Vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić, pronađeno u sobi 326, u javnosti se kalkuliše raznim informacijama, ali i sve većim sumnjama da je devojka žrtva sopstvenog ili nečijeg neznanja i neopreznosti. Tim pre što se još ne zna tačno da li je i koliko anestetika ona sama ili neko ubrizgao u njenu venu.

- Takođe, nepoznanica je i da li je Ivani neko stručno lice, poput medicinskog osoblja, sa kojim je, osim toga i drugovala, i ranije nabavljao propofol i da li joj je pomogao oko nameštanja braunile u venu. Ili je, pak, Ivana sve to uradila sama, jer je imala ranijeg iskustva - ukazuje naš izvor blizak istrazi.

Po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu, policija sve čini kako bi rasvetlila smrt devojke u "Hajatu", koja je dodatno zainteresovala javnost, s obzirom na to da se uz njeno vezuje ime vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, koji je i sam javno priznao da je dobro poznavao Ivanu i da će sve učiniti da pomogne u istrazi i pronalaženju "kriminalaca i ubica raspoređenih po zdravstvenim ustanovama".

Prema još nepotvrđenim informacijama policija je, u svojstvu građana, uzela izjavu od jedne medicinske sestre sa VMA, za koju se sumnja da je nabavila anestetik za Ivanu. Istovremeno, sumnje sa nje su usmerene i na jednog njenog kolegu, medicinskog tehničara, koji je i bio u stalnom kontaktu sa propofolom, koji inače koriste kokainski zavisnici.


DNK TRAGOVI 
 
PORED zahteva za toksikološkom analizom i odbukcijom tela stradale devojke, Više javno tužilaštvo zatražilo je i uzimanje svih DNK tragova iz sobe 326 u hotelu "Hajat". Takođe, zatraženi su i nalozi za skidanje sadržaja sa mobilnog telefona i laptopa devojke, a ispituju se i sadržaji sa kamera koje se nalaze u hotelu.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:525185-I-vojska-istrazuje-smrt-devojke-u-hotelu-Hajat-pod-sumnjom-dvoje-zaposlenih-na-VMA


MITROVIĆI UBIJAJU PO SRBIJI: Željko, priznaj da si Ivanu snabdevao heroinom i tako je ubio 


Nakon što je istina o smrti Ivane Bakić Bodrožić u hotelu “Hajat” isplivala na površinu, “zvanični” mediji su nedelju dana kasnije počeli da objavljuju podatak da je Željko Mitrović bio u paralelnoj vezi sa Ivanom. Međutim, mediji i dalje pokušavaju da zataškaju odgovornost Željka Mitrovića u vezi sa Ivaninom smrću.


Podsetimo da ste na Teleprompter.rs prvi imali priliku da saznate da je Željko Mitrović bio u paralelnoj ljubavnoj vezi sa Ivanom Bakić Bodrožić. Iz više izvora je potvrđeno da je Ivana preminula od predoziranja herinom i kokainom.

Saznali ste još da je TV “Pink” iznajmila sobu u hotelu “Hajat” u kojoj je pronađemo Ivanino beživotno telo. Najvažnije od svega, otkrili smo da je Željko Mitrović Ivanu snabdevao heroinom i kokainom.
Mediji su o ovim činjenicama ćutali nedelju dana. Niko nije smeo ni da objavi da postoji neka povezanost između Željka Mitrovića i Ivane.

Kada su pojedini mediji, pa i sam Željko Mitrović, nakon pisanja Teleprompter.rs, videli da nije moguće sakriti istinu, Mitrović i njegovi mediji odlučili su ipak da objave delimičnu istinu.

Sada je opšte poznato da su Željko i Ivana bili u bliskoj ljubavnoj vezi koja je trajala sedam godina.
Međutim, kada je Mitrović odlučio da progovori u javnost, mora je da smisli način kako da sebe ogradi od direktne povezanost sa njenom smrću. Mitrović je odlučio da se posluži ustaljenim i dokazanim tehnikama manipulacije činjenicama.

Šta danas pišu mediji?

Evo nekoliko citata iz današnjih novinskih izdanja, koje ćemo detaljnije analizirati u nastavku teksta.
Morate da znate da se činjenica da je Ivana preminula zbog predoziranja heroinom ili kokainom vremenom izgubila iz medijskih tekstova. Mediji sada izveštavaju da je Ivana preminula usled predoziranja anestetikom “propofol”. Dakle, ni reči o herionu i kokainu, iako je u prvom saopštenju policije, koje je trebalo da zataška smrtnu kokainsku aferu oko Mitrovića, navedeno da je Ivana preminula zbog predoziranja narkoticima.

Morate znati da toksikološki nalazi još uvek nisu završeni, ali to ne sprečava Mitrovića da tvrdi da je Ivana preminula od “propofola”, samim time, kreirajući drukčije javno mnjenje pre zvaničnih rezultata. Sada samo preostaje da se takav izvštaj izfabrikuje.

Podsetimo još da je policija ranije saopštila da istragu neće pokretat. U međuvremenu se nešto promenilo.

INFORMER

Naslov: Naći ću Ivanine ubice!

“Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja, kaže vlasnik “Pinka”, dodajući da je to uradio jer zna da će njegovo ime privući pažnju medija i istražnih organa”.

“Mitrović je uveren da će policija pronaći Ivanine ubice iz zdravstvenih institucija.

“Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim institucijama. Ovo je najmanje što mogu da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona to učinila za mene”, objasnio je on.

Iako je Ivana preminula u sobi “Pink” televizije, zdravstvene institucije su odgovorne za njenu smrt.

ALO!


Naslov: Žrtvovao sam se za Ivanu

Mitrović je i listu “Alo!” dao identičnu izjavu kao i listu “Informer”. “Alo!” još dodaje:
“Istraga o smrti Ivane u međuvremenu je podignuta na još viži nivo, jer se u ceo slučaj uključila i Vojna policija”, saznaje “Alo!”. U beogradskoj policiji napominju da su završili svoj deo posla i kompletan predmet predali Višem tužilaštvu.”

“U predmetu još nedostaje toksikološki nalaz, koji će biti završen za nekoliko dana. Takođe, čekaju se i DNK veštačenja koja radi Biološki fakultet. U međuvremenu u istragu se uključila i Vojna policija, jer se sumnja da je nekoliko osoba zaposlenih na VMA organizovano kralo i preprodavalo anestetik “propofol”, rekao je za “Alo!” izvor iz istrage.”

“Kamere postoje samo u holu hotela, nema ih u hodnicima, ni u sobama”, otkriva izvor “Alo!”.
Podsetimo da “Blic” ranije preneo izjave iz policije da su pregledani snimci iz hodnika i da je ustanovljeno da niko drugi, osim Ivane, nije ulazio u sobu koju je iznajmila “Pink International”.

Sada saznajemo da kamera uopšte nema u hodnicima. Koje je to snimke policija pregledala?

BLIC

Prema pisanju tog lista, Mitrović nekoliko dana odbija da im odgovori na pozive. “Blic” je citirao Mitrovićevu izjavu za “Telegraf.rs” u kojoj je naveo da ubica dolazi iz izdravstvene ustanove.
Mitrović spinuje javnost, policija ga podržava

Kao što smo već i napomenuli, reči heroin i kokain više se ne spominju u medijima kao siguran uzrok smrti, već se u javnosti plasira anestetik “propofol”.

Iako je opšte poznato da se “propofol” koristi posle heroina i kokaina kao sredstvo za uspavljivanje, niko se ne pita zašto je Ivana imala potrebu da koristi taj anestetika. Iako je sasvim izvesno da Ivana nije preminula zbog “propofola”, već zbog predoziranja teškim narkoticima, hajde da poverujemo u Mitrovićevu priču o “propofolu”.

“Normalni” ljude ne ubizgavaju u sebe “propofol” ukoliko imaju problema sa insomnijom.
Dalje, poznato da je Ivana bila zaposlena u Mitrovićevom “Pinku”. Bila je obična radnica. Ako se do “propofola” dolazi na veoma komplikovan način, kakave je to Ivana imala uticajne veze sa medicinskim radnicima na VMA?

Činjenica je da je Ivana konzumirala heroin i kokain. Odakle Ivani, kao običnoj radnici u TV “Pink”, novac i veze iz podzemlja za tako jedan skup porok?

Ivana nema niti moć, niti uticaj da bi sve ovo sebi obezbedila. Međutim, muškarac sa kojim je bila u vezi, Željko Mitrović, itekako ima i moć i uticaj i veze.

Hajde da se ne lažemo. Ako je Ivana koristila kokain i heroin, to joj je omogućio Željko Mitrović koji je inače poznat kao rasturač droga u estradnim krugovima.

Ako je Ivana imala problema sa insomnijom usled konzumiranja narkotika i bila promorana da konzumira “propofol”, to joj je obezbedio Željko Mitrović. Imajući u vidu to da je Mitrović već poznat po prekomernom konzumiranju narkotika, zar nije logično da bi on prvi imao pristup “propofolu” i ostalim anesteticima?

Podsetimo još na izjavu izvora Teleprompter.rs (ime poznato redakciji) iz estradnih krugova koji je imao bliske kontakte sa Ivanim, Mitrovićem i družinom:

- Iva je živela u Novom Sadu sa mamom, nakon smrti oca. Upoznala je najuticajnijeg medijskog magnata na jednoj žurki. On joj je promenio život, preko noći. Zasipao ju je novcem i poklonima. Zaljubljen je u nju bio do ušiju, iako je u braku i ima dvoje dece. Ivi je platio fakultet i kupio joj stan u Novom Sadu. Omogućio joj je život na visokoj nozi. Skupi šopinzi i privatni čarter letovi za nju i njenu majku do Beča. Međutim, svaka bajka ima svoj prah. Ovaj je bio beli. Posle par meseci, ovaj medijski mag Ivu je navukao na beli prah, kokain i herioin. Usledile su žestoke svađe i obračuni. Tokom ove godine, nakon jedne žurke u “Hajatu”, polomio joj je vilicu, otkriva naš izvor.

Iza providnih laži viri istina

Željko Mitrović je aktivirao armadu medija i novinara kako bi zataškao činjenicu da je upravo on odgovoran za Ivaninu smrt, jer joj je on bio snabdevač heroinom, kokainom i navodno “propofolom”.

Mitrović je nakon nedelju dana u egzilu mora da izađe u javnost sa nekakvom pričom. Taman je imao nedelju dana da smisli kako će spinovati priču u svoju korist. Mitroviću nije ništa strano da spinuje javnost. Samo pogledajte kako manipuliše činjenicama u korist Aleksandra Vučića i njegovog režima.

Odlučio je da ljagu baci na ugledne medicinske ustanove kao što je VMA i neku neimenovanu medicinsku radnicu. Neimenovana medicinska radnice je kriva što je Ivani navodno dala “propofol”, a ne Željko Mitrović koji joj je doturao heroin i kokain.

I dalj je ovo Srbija.

Međutim, nije ovde kriv Željko Mitrović. Kriva je policija koja mu dozvoljava da u javnosti daje ovakve izjave. Opšte je poznato da Mitrović ima čvrste veze sa režimom i policijom. Setimo se samo kada je njegov sin oslobođen zbog ubistva devojčice u Beogradu sredinom prošle godine. Kriva je devojčica što ju je ubio Aleksandra Mitrović.

Sada je kriva medicinska sestra koja je ubila Ivanu u hotelskoj sobi koju je iznajmio Željko Mitrović preko svoje firme “Pink International”.

Policija je odmah trebalo da privede Željka Mitrović kao glavnoosumnjičenog za smrt Ivane Bakić Bodrožić. Pitanje je ko su korumpirani pripadnici policije koji sarađuju sa Željkom Mitrovićem na zataškavanju ubistava koja se vezuju sa porodicu Mitrović.

Mitrović će dati sve od sebe kako bi pronašao Ivaninog ubicu. Ne mora Mitrović daleko da traži, potrebno je samo da se pogleda u ogledalo i pronaći će Ivaninog ubicu.

Mitrović zahteva da se razotkrije kriminalni lanac u medicinskim institucijama. Taj lanac sigurno postoji. Međutim, važnije bi bilo razotkriti Mitrovićev heroinsko-kokainski kriminalni lanac. Tada bismo saznali ko su njegovi snabdevači, koga on snabdeva, do kojih vrhova dopire njegov lanac, koliki je novac u opticaju, odakle taj novac, koja imovina stoji iza tog novca i ko su ljudi koji su zaduženi za skrivanje tog lanca.
Vođeni ranijim iskustvima i znanjem, povezanost Mitrovića sa Ivaninom smrću biće zataškana. Štaviše, Mitrović će biti nagrađen kako osoba koja je razotkrila čitav lanac kriminala u zdravstvu kako bi pronašao tamo neku medicinsku sestru koja je “propofolom” ubila Ivanu u sobi koju je on iznajmio.

Policija i tužilaštvo će zatvoriti ovaj slučaj i pustiti vreme da odradi svoje, kao što je to bio slučaj i sa Mitrovićevim sinom ubicom.
http://www.teleprompter.rs/mitrovici-ubijaju-po-srbiji-zeljko-priznaj-da-si-ivanu-snabdevao-heroinom-tako-je-ubio.html



JOŠ JEDAN MEDIJSKI MAGNAT: Zašto se Robert Čoban pravi da ništa ne zna o Ivani Bodrožić? 



Klupko oko misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić i njenih bliskih kontakata sa najmoćnijim muškarcima iz medija, polako se odmotava. Još jedan medijski magnat, Rober Čoban, pravi se da ne zna ništa o Ivani Bakić Bodrožić, iako je sa njom imao bliske susrete.

Nekoliko dana nakon smrti ljubavnice medijskog magnata Željka Mitrovića, Ivane Bakić Bodrožić u hotelu “Hajat” usled predoziranja, “Blic” je pozvao Roberta Čoban, još jednog medijskog magnata i vlasnika “Color Press Group” iz Novog Sada, da prokomentariše njenu smrt.

Sudeći po njegovoj izjavi, Čoban se predstavio kao da nije imao nikakve bliske kontakte sa Ivanom Bakić Bodrožić. On je u izjavi za “Blic” rekao da su imali zajedničke prijatelje, izbegavajući da napomene da su i oni bili bliski prijatelji. Čoban je odmah izjavio da detalje ne zna. Podsetimo da se u “zvaničnim” medijima u tom trenutku nije spominjalo da su Željko Mitrović i Ivana bili u, kako on sada tvrdi, “bliskoj vezi od sedam godina”.







Međutim, na osnovu zajedničke fotografije Ivane i Roberta na kojoj se vidi novosadski medijski magnat kako u bazenu pokazuje dva srednja prsta dok ga Ivana fotografiše, stiče se utisak da Robert Čoban nije potpuni neznalac. Pitanje je zašto je Čoban praktično porekao njegovo prijateljstvo sa Ivanom Bakić Bodrožić, uz tvrdnju da ništa ne zna.




Čobanova “Color Press Group” izdaje Svet, Star, Skandal, Hello, The Economist, Lepota & Zdravlje, Joy, Bravo, Bravacasa i mnoge druge časopise. Ima svoju štampariju, PR agenciju i bavi se marketingom u Srbiji, Crnog Gori, BiH, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji i EU. Oženjen je i ima dve
maloletne ćerke.

http://www.teleprompter.rs/jos-jedan-medijski-magnat-zasto-se-robert-coban-pravi-da-nista-ne-zna-o-ivani-bodrozic.html








Ivanina majka ne veruje policiji, tražila novu obdukciju 



Nada Bodrožić gotovo svakodnevno dolazi u beogradsku policiju i traži odgovor na brojna pitanja u vezi sa smrću njene ćerke Ivane.

Kako saznaje “Blic”, Nada Bodrožić, inače vojvođanska poslanica, često dolazi iz Novog Sada u Beograd i traži da joj u policiji kažu šta su dosad uradili u istrazi i do kakvih su saznanja došli o smrti njene Ivane, koja je 11. decembra pronađena mrtva u “Hajatu”. Nada je insistirala da se u KC Vojvodine uradi nova obdukcija.

- Ti rezultati, kao i rezultati prve obdukcije na VMA, očekuju se ove nedelje. Tada će biti jasno od čega je i kako Ivana preminula. Majka od policije traži i odgovor ko je posle smrti menjao Ivanine statuse na Fejsbuku - dodaje izvor “Blica”.

Ivanina majka ne želi da poveruje u verziju da se njena ćerka ubila u hotelskoj sobi.
- Kaže da se poslednji put s njom videla četiri dana pre ubistva, kada je Ivana iz Novog Sada otišla u Beograd. Nadin utisak je da je Ivana bila srećna devojka, da nije imala nikakav problem i da nije bilo razloga da na sebe digne ruku - kaže naš izvor.

Nada Bodrožić od saznanja da je Ivana mrtva dovodi u pitanje dosad jedinu zvaničnu verziju policije - da je u pitanju samoubistvo predoziranjem “propofolom”.

- Majka je besna na beogradski policiju koja, kako kaže, traljavo vodi slučaj. Besna je i na to što su joj ćerku bez dokaza i argumenata označili kao prostitutku - dodaje naš izvor.
 
Pitanja bez odgovora 
  • Da li je Ivana Bodrožić u sobi bila sama?
  • Kako je i od čega preminula?
  • Ko je menjao statuse na njenom Fejsbuk profilu posle njene smrti?
  • Šta je nepoznata osoba htela da poruči dopisanim tekstom o “jednom čoveku... koji je lagano ubija”?

Kada je prošlog vikenda otišla u “Hajat” da iz sobe pokupi ćerkine stvari, majka je ostala zapanjena.

- Nada je mislila da je beogradska policija sprovela detaljnu istragu, uzela otiske i DNK uzorke, kao što su i saopštili. Majka je, međutim, iza stola u apartmanu našla “propofol”. U kutiji je pronašla tri pune i dve prazne ampule. Odnela ih je u policiju, a sutradan je u novinama pročitala da je taj lek pronađen prilikom konstatovanja smrti. To ju je razbesnelo jer ima utisak da neko ima interes da se ovaj slučaj što pre zaključi kao samoubistvo i ne istražuje dalje - kaže izvor “Blica”.
 
Policija čeka rezultate
Policija koja vodi istragu još čeka toksikološke rezultate uzoraka uzetih na obdukciji. „Rezultate očekujemo sledeće nedelje i do tada nećemo komentarisati detalje istrage niti bilo čije sumnje“, kažu u policiji.
Dala iskaz o trovanju
Ivana Bodrožić, prema saznanjima “Blica”, saslušavana je u policiji pre četiri godine, kada je Željko Mitrović podneo prijavu u kojoj je tvrdio da je žrtva trovanja. Tada su saslušani svi bliski prijatelji i saradnici vlasnika “Pinka”.
- U toj istrazi policija je došla i do imena Ivane Bodrožić, s kojom je Mitrović bio u bliskoj vezi. Ona je pozvana u policiju i dala je iskaz - kaže izvor “Blica”.
 „Nemam šta da krijem“
Željko Mitrović izjavio je da je na saslušanje došao bez poziva jer oseća potrebu da policiji razjasni svoj odnos sa Ivanom Bodrožić. „Više od sedam godina sam s njom veoma blizak. Znam da bih dobio poziv jer smo stalno bili na vezi. Zato sam došao sam, pošto se moje ime već pominje u javnosti, a ja nemam šta da krijem i stalo mi je da se razjasni njena smrt - rekao je Mitrović policiji.


http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/520968/MISTERIOZNA-SMRT-U-HAJATU-Ivanina-majka-ne-veruje-policiji-trazila-novu-obdukciju


Preti mu do osam godina zatvora!


Iako tvrdi da Ivani nije prodao lek od kog je umrla, medicinski radnik s VMA pao na detektoru laži. Lično kolima došao po nesretnu devojku u Hajat, odvezao je na VMA i potom vratio u hotel.

Medicinski tehničar s VMA glavni je osumnjičeni u istrazi misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je 11. decembra pronađena mrtva u sobi 326 beogradskog hotela “Hajat”.
Policija je pregledom bezbednosnih kamera utvrdila da je on svojim kolima 10. decembra u popodnevnim satima došao po Ivanu, odvezao je na VMA gde joj je medicinska sestra namestila braunilu u venu, a odmah potom je vratio u hotel, pišu beogradski mediji.
Sumnja se da je taj medicinski tehničar usput, u kolima, za oko 100 evra prodao Ivani ampule opasnog anestetika “propofola” koji je ona iste večeri ubrizgala sebi u venu.
Osumnjičeni zdravstveni radnik ispitan je na detektoru laži i pao je na pitanjima o “propofolu”.
- On je priznao da je došao po Ivanu i da ju je odvezao do bolnice da bi joj koleginica namestila braunilu. Rekao je da je samo pomagao Ivani, s kojom se od ranije poznavao, ali da mu nije bilo ni na kraj pameti da će se te večeri “overiti”. Međutim, on tvrdi i da nema ništa sa “propofolom”, da joj on nije dao taj anestetik i da je iz novina saznao da je Ivana to koristila… Ipak, na poligrafu je pao na tim pitanjima – naveo je izvor iz istrage.
Medicinski tehničar bi eventualno mogao da bude optužen za neovlašćenu prodaju opasnih stvari sa smrtnim ishodom, što je delo za koje je zaprećena maksimalna kazna od osam godina zatvora.
- Zato je juče pušten, jer nismo imali zašto da ga zadržimo u pritvoru – objasnio je izvor.
Neproverene informacije narušavaju istragu!

Profesor dr Slobodan Savić sa Instituta za sudsku medicinu rekao je kako je netačna informacija da je VMA jedina ustanova koja je u stanju da obavlja toksikološke obdukcione nalaze.

- Uz dužno poštovanje prema kolegama sa VMA, ali priče koje kruže u medijima da se ovim slučajme mi ne bavimo zbog složenosti je potpuno netačno - kaže profesor Savić za jedan beogradski dnevnik.

- Institut poseduje referentnu laboratoriju koje je jedna od najsavremenijih za ispitivanje psihoaktivnih supstanci, pa nema govora o tome da mi nismo mogli da radimo na ovom slučaju.

Da stvar bude još čudnija, naloženo je da VMA radi obdukciju, iako su postojale sumnje da su njihovi zaposleni umešani u ceo slučaj.

- Od samog početka stvari su krenule naopako. U medijima su počele da se pojavljuju neproverene teorije sa obdukcionih nalaza, a zatim i potpuno netačne informacije - tvrdi Savić i dodaje da se na toksikološki nalaaz poput ovog često čeka i po mesec dana.

- Zbog toga mi nije jasno kako je neko mogao da izlazi sa pretpostavkama, a da nisu prikupljene sve informacije. Obdukcija se radi po nalogu tužilaštva i jedino ono može da daje relevantne informacije medijima. Sve ostalo je narušavanje tajnosti istrage - završava Savić.

http://www.alo.rs/vesti/hronika/preti-mu-do-osam-godina-zatvora/78753


MAJKA IVANE BODROŽIĆ Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!


Pošto je ona Mitroviću mnogo značila, on i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica. Među njima je postojala velika ljubav, kakvu u životu nisam videla


NOVI SAD - Najviše me boli što ne znam da li je Iva patila u poslednjim trenucima života. Kad bi ranije dobila običnu temperaturu, zvala bi me da dođem i pomognem joj, kaže u ispovesti za Kurir Nada Bodrožić, majke Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“, u Beogradu.

Poslanica u pokrajinskom parlamentu prvi put je za naš list otvorila dušu i progovorila o svim detaljima misteriozne smrti svoje ćerke jedinice. Nada Bodrožić insistirala je na tome da joj pitanja pošaljemo mejlom, pa u nastavku teksta prenosimo njene odgovore.

Kakav ste odnos imali s Ivom?
- Moja Iva je bila divna ćerka. Šta reći o jednoj brižljivoj, veoma pažljivoj osobi, koja je mnogo putovala, govorila sedam jezika, imala velike planove za budućnost.

Kad ste poslednji put razgovarale?
- Nisam beležila vreme kad razgovaram sa svojim detetom.

Šta vam je tad rekla?
- Da organizujemo tradicionalno kićenje jelke za vikend s našim prijateljima.

Da li vam je govorila da ima probleme, da joj neko preti, da li je bila u strahu?
- Ivana nikad nije pominjala probleme. Kao i svako od nas ko ima probleme, sama je sve rešavala, a bila je veoma voljena osoba.

Verujete li da je ubijena ili da se slučajno predozirala?
- Nadam se da ćemo isterati bar veći deo istine do kraja.

Da li ste znali da uzima propofol? U njenoj krvi, navodno, nađen je i kokain?
- Kao prvo, ne znam što me to pitate kad ste sve to objavili i pre nego što sam bila u policiji da bilo šta iznesem. Vi ste već sve napisali iz „poverljivih“ izvora. Na to neka vam daju odgovor isti ti izvori koji su navodno poznavali moju ćerku i naš odnos bolje od nas dve. Ako je ubijena, svašta se može pronaći u njenoj krvi da bi ubica prikrio tragove. Želim da istaknem da do današnjeg dana niko od državnih organa koji su uključeni u ovaj slučaj nije obavestio porodicu da je konačno završena toksikološka analiza, tako da neproverene pretpostavke koje se iznose u medijima da je u krvi pronađen kokain ne mogu, niti želim da komentarišem.

Oliver Mandić je izjavio da mu je Iva rekla da je prošle godine pokušala da se ubije. Da li znate nešto o tome?
- Ne znam na osnovu čega je mogao takvo nešto da izjavi. Nisam sigurna čak ni da su se videli u poslednje dve-tri godine.

Mediji pišu o bliskom odnosu Ive i vlasnika Pinka Željka Mitrovića. Koja je prava istina o tom odnosu?
- Mogu samo reći da je to bila velika ljubav, kakvu ja u životu nisam videla. Mitrović je izjavio da neće stati dok se ne otkrije Ivin ubica i da bi ona za njega isto uradila.

Kako to komentarišete?
-Znajući šta je ona njemu značila, Mitrović i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica. Veoma sam mu zahvalna što je sve vreme uz mene i što mi je u ovim teškim trenucima velika podrška da sve otkrijemo do kraja, što je i njemu veoma bitno. Na kraju, mogu reći da sam sanjala Ivu kako mi govori: „Mama, molim te, zajedno sa Željkom isterajte ovo do kraja.“

Advokat Dabić, prijatelj porodice Bodrožić nezadovoljan
POLICIJA JE NAPRAVILA ČITAV NIZ PROPUSTA

Advokat Milan Dabić, prijatelj porodice Bodrožić, kaže za Kurir da postoji kontakt s policijom, ali da se, nažalost, „taj kontakt ostvaruje isključivo na inicijativu i upornost porodice“.
- Nismo zadovoljni time kako je policija u početku krenula da obavlja svoj posao jer je u startu napravljen niz propusta. U vezi sa tim ćemo se izjasniti tek kad policija i tužilaštvo odrade svoj deo posla, odnosno dok se zvanično postupak ne okonča. Još ne znam da li će porodica tražiti novu obdukciju. Prema našim saznanjima, ni obdukcija koja je rađena na VMA nije završena, odnosno nismo dobili zvanične rezultate. Tek po dobijanju rezultata i ukoliko se eventualno pojave neke nelogičnosti ili sumnje, porodica će odlučiti da li će tražiti novu obdukciju ili ne - rekao je za Kurir advokat Dabić.
Najuži krug
POMEN U SIRIGU
Nada Bodrožić u subotu je preminuloj ćerki dala nedeljni pomen na siriškom groblju. Kako nezvanično saznajemo, na pomenu je bila samo uža porodica Bodrožić, čiji su članovi položili cveće i zapalili sveće na Ivivinom grobu. Ona je sahranjena prošle nedelje u porodičnoj grobnici, pored oca Ilije, koji je preminuo pre dve godine.
Istraga
TUŽILAŠTVO ODLUČUJE
U policiji nisu želeli zvanično da komentarišu dokle se stiglo sa istragom. Međutim, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, policija je obavila većinu istražnih radnji.- Praktično, čekaju se još rezultati toksikološke analize, koji će zajedno s policijskim izveštajem biti predati tužilaštvu. Tužilaštvo će na osnovu pribavljenih dokaza odlučiti da li će protiv nekoga biti pokrenut postupak ili će se Ivina smrt kvalifikovati kao samoubistvo - objašnjava naš izvor.
Soba smrti

- Ivana Bakić Bodrožić nađena je mrtva 11. decembra u sobi hotela „Hajat“
- Mrtvu Ivanu, koja je na boku i u bademantilu ležala na podu, našla je sobarica
- Devojka je na desnoj ruci imala braunilu, koja je bila pričvršćena zavojima
- U sobi je nađeno pet bočica anestetika propofol, od kojih su dve bile prazne

Šta je dosad urađeno u istrazi

- Urađena je toksikološka analiza
- Uzeti su DNK tragovi s lica mesta
- Uzeti su otisci prstiju s braunile
- Saslušana je medicinska sestra sa VMA
- Željko Mitrović, vlasnik Pinka, dao je izjavu policiji
- Saslušano je nekoliko osoba
- Uzeti su video-snimci sa sigurnosnih kamera iz „Hajata“

Kako je Ivana došla do propofola?

Jedno od najvažnijih pitanja na koje istraga o smrti Ivane Bakić Bodrožić treba da odgovori jeste odakle devojci propofol, koji se koristi isključivo u bolničkim uslovima. Sumnja se da je Ivana ovaj smrtonosni anestetik nabavila na VMA. Naime, postoji mogućnost da je bočice propofola Ivani donela drugarica koja radi kao medicinska sestra na VMA, a da joj je braunilu, preko koje je ubrizgala sebi lek, namestio medicinski tehničar, takođe sa VMA.

Oproštaj

Sahrani Ivane Bakić Bodrožić prisustvovale su mnoge poznate ličnosti i političari

- Oliver Mandić, pevač
- Aleksandar Milić Mili, kompozitor
- Mladen Baron, stilista
- Tatjana Vojtehovski, voditeljka
- Željko Mitrović, vlasnik Pinka
- Nenad Čanak, poslanik
- Bojan Pajtić, predsednik DS
- Dušan Elezović, član DS
- Milivoje Vrebalov, potpredsednik vojvođanske skupštine

http://www.kurir.rs/crna-hronika/ekskluzivno-majka-ivane-bodrozic-mitrovic-i-moja-cerka-bili-su-u-velikoj-ljubavi-clanak-1642346


ŠOK NA SAHRANI Željko Mitrović padao na sanduk, tražio da ga Bog uzme

Koliko je Željko Mitrović teško podneo smrt Ivane Bodrožić, najbolje se videlo na sahrani prošle nedelje u
Sirigu.

To bi možda ostalo i nezabeleženo, jer je obezbeđenje TV „Pink“ zabranilo novinarima pristup sahrani, ali je nekoliko prijatelja porodice Bodrožić i samog vlasnika „Pinka“ ipak odlučilo da progovori.
 
- Stajao je u kapeli uz Ivaninu majku Nadu i primao saučešće. Kada je opelo počelo uzvikivao je Ivanino ime, a zatim je pao na sanduk i zaplakao - ispričala je „Blicu“ Ljiljana S. iz Siriga.

Nekoliko puta je prekidao popa koji je držao opelo.
 
- Najpre je vikao svešteniku: „Zašto tvoj šef (misleći na Boga) nije uzeo mene, već nju?“ Kada je pop zatražio oprost za sve Ivanine grehe, Mitrović je dobacio: „Nema ona nikakvih grehova...“ - kaže Ljiljana S.
 
Mitrović je položio dva venca na kojima je pisalo „Tvoj Željko“, a objavio je i čitulju. Na umrlici Ivane Bodrožić pisalo je: „Ožalošćeni majka Nada i Željko“.
 
Činjenicu da je Mitrović na sahrani otvoreno pokazivao tugu, prijatelji Ivane Bodrožić ne žele da komentarišu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/521120/SOK-NA-SAHRANI-Zeljko-Mitrovic-padao-na-sanduk-trazio-da-ga-Bog-uzme


AKTIVIRANA MEDIJSKA MAFIJA: Kriminalizacija VMA zbog jednog Mitrovića i njegove ljubavnice 

Mediji bliski Željku Mitrović danima vode beskrupuloznu kampanju protiv Vojnomedicinske akademije
(VMA) kako bi Mitrović sa sebe skinuo odgovornost zbog predoziranja njegove Ljubavnice Ivane Bakić Bodrožić koja je pre više od nedelju dana pronađena mrtva u hotelu “Hajat”.

Mediji bliski Željku Mitroviću, “Kurir” i “Informer”, danima kriminalizuju uglednu medicinsku ustanovu u Srbiji, Vojnomedicinsku akademiju (VMA), navodeći da je medicinski radnik iz te ustanove Mitrovićevoj pokojnoj ljubavnici, Ivani Bakić Bodrožić, ubrizgao smrtonosnu dozu anestetika “propofol”.

Današnji “Informer” piše da je medicinski tehničar sa VMA ‘ubio’ Ivanu. Taj “list” navodi da su kamere snimile muškarca kako dolazi do hotela i odvozi Ivanu u bolnicu da joj namesti baunil. Navodno je pao na poligrafu na pitanje da li je Ivani prodao “propofol”.

Oličenje licemerja je Mitrovićeva izjava koja glasi: “Ti što su ubili Ivanu sutra mogu da ubiju još nečije dete”.
Da li je potrebno da spominjemo koliko je omladime Mitrović umno ubio svojim “Pinkom”?

Glavni urednik tog lista, Dragan J. Vučićević i viditelj emisije “Teška reč” na Mitrovićevom “Pinku”, poznate je po poremećenom moralnom kompasu i labilnom karakteru. Imajući to u vidu, ni ne čudi činjenica da je on lično odlučio da krene u napad medicinskih ustanova u cilju zaštite svog šefa koji je inače poznat kao kokainsko-heroinski zavisnik i rasturač droge po estradnim krugovima.

Uzimajući u obzi Vučićevićeve neurotične i živčane pokrete tele, sasvim je izvesno da je i njega drmnuo Mitrovićev visokokvalitetni heroin i kokain.

No, obratimo pažnju na još jedan amoralni list koji zarad jednog Mitrovića i njegove ljubavnice kriminaizuje uglednu medicinsku ustanovu kao što je VMA.

“Kurir” je pre nekoliko dana objavio sledeću informaciju:

- Dosadašnjom istragom došli smo do saznanja da je jedan muškarac bio u sobi Ivane Bodrožić u hotelu “Hajat”. Pretpostavlja se da je medicinski tehničar sa VMA i da joj je stavio bronilu i u nju ubrizgao propofol, kaže “Kurirov” sagovornik iz istrage i dodaje:

- Ivana je, kako pretpostavljamo, ranije nabavila pet ampula propofola od drugarice koja radi kao medicinska sestra na VMA. Najpre se verovalo da je ona donela ampule i ubrizgala joj dve, ali nova saznanja su pokazala da je to uradio muškarac. On joj je ubrizgao anestetik i otišao, a Ivana je preminula u toku večeri. On će, kao i Ivanina drugarica, biti saslušan u nastavku istrage. Ispitaćemo i ko je doneo ampule kojih nema u slobodnoj prodaji i koje se koriste prilikom operacija.

Interesantno je to što se u ranijim medijskim tekstova pisalo da je policija pregledala snimke sigurnosnih kamera i ustanovila da niko nije ulazio u Ivaninu sobu. Kako je moguće da policija nije uspela pri prvom pregledanju nekakvih snimaka da napravi razliku između muškarca i žene?

Takođe, ne zaboravimo da je policija inicijalno saopštila da istragu neće voditi.

Međutim, nakon što je Teleprompter.rs prvi objavio da u “Hajatu” nije preminula “obična” devojka, već Mitrovićeva ljubavnica, istraga je polako pokrenuta.

Podsetimo je iz policija ranije saopštano da je Ivana preminula usled predoziranja heroinom. Od kako je u “zvaničnim” medijima objavljeno da je Ivana bila bliska Mitroviću, reč “heroin” se u potpunosti izgubila. Izmišljena je priča o anestatiku “propofol”.

Izmišljenom pričom o “propofolu” narušava se ugled VMA jer se tvrdi da je anestetik dobila iz te ustanove.
Mediji uporno ignorišu da napomenu činjenicu da “propofol” koriste zavisnici kako bi zaspali. Mediji takođe zaboravljaju da napomenu da je Ivana heroin i kokain dobijala od Željka Mitrovića.

Režim, policija i mediji spremni su zarad zaštite ugleda poznatog heroinsko-kokainskog zavisnika i njegove ljubavnice da gaze preko leševa, odnosno, da kriminalizuju najopremljeniju medicinsku ustanovu u Srbiji. u kojoj su ti isti zavisnici (Mitrović i Ivana) mogli da potraže lečenje od bolesti nezavisnosti.

Podsetimo još da ovo nije prvi put da se kriminalizuje jedna važna državna institucija zarad zaštite ugleda pojedinaca. Samo se setimo prebijanja Vučićevog brata Andreja. Režimski mediji i premijer lično, danima su vodili medijsku hajku protiv institucije zvana Žandarmerija kako bi zataškali bahaćenje premijerovog brata koji nije želeo da sluša naređenja.

http://www.teleprompter.rs/aktivirana-medijska-mafija-kriminalizacija-vma-zbog-jednog-mitrovica-njegove-ljubavnice.html


OTKRIVAMO Sumnjive modrice na Ivaninim rukama  


Policija je prilikom uviđaja u hotelu “Hajat” konstatovala modrice na obe podlaktice preminule Ivane
Bodrožić, saznaje “Blic”.


Kako objašnjava izvor “Blica”, poreklo ovih povreda biće utvrđeno nakon rezultata obdukcije koje tužilac očekuje.
 
- One su bile jasno vidljive na rukama. Modrice su uočene na podlakticama i njihov raspored podudara se sa otiskom ruke. Takve modrice obično nastaju prilikom svađe, kada se osobe koje se prepiru drže za ruke u naletu euforije. Ipak, da li su povrede nanete neposredno pre smrti ili nekoliko dana ranije, može da utvrdi samo obducent - objašnjava naš izvor.

U policiji niko ne želi da prenagli sa zaključcima da li je devojku neko fizički napao i kada, jer postoji verovatnoća da su modrice na rukama Ivane Bodrožić od braunile, koja joj je pronađena u desnoj ruci.
 
- Da li se devojka sa nekim svađala, da li se branila ili su od braunile, sve su to pitanja koja mora da razjasni obducent. Upravo zbog toga što nije poznato poreklo modrica, ova informacija se držala u tajnosti. Svakako su sumnjive i moraju biti odgonetnute - dodaje izvor “Blica” iz istrage.

Načelnik Instituta za obdukciju na Vojnomedicinskoj akademiji Ivica Milosavljević kaže za “Blic” da rezultati obdukcije i toksikološkog nalaza još nisu gotovi.
 
- Mislimo da će ovi rezultati biti poznati do petka. Analize su kompleksne i teško je da to može biti ranije završeno - kaže Milosavljević.
 
Tužilac čeka dokumentaciju

Kako “Blic” saznaje, još nije završeno ni veštačenje mobilnog telefona i lap topa koji je pronađen pored tela Ivane Bodrožić. Tužilaštvo još nije dobilo foto dokumentaciju sa uviđaja iz “Hajata”, ali ni video snimke sigurnosnih kamera. Milan Dabić, advokat porodice Bodrožić, kaže za “Blic” da od policije nemaju zvanično obaveštenje da je bilo ko saslušan povodom smrti Ivane Bodrožić.
 
Ivana Bodrožić nađena je 11. decembra mrtva u hotelu “Hajat” u sobi 326. Od tada smrt ove devojke obavijena je velom tajne i vrlo malo je informacija o tome kako je Ivana Bodrožić preminula. Još nije zvanično saopšteno od čega je devojka umrla, da li je neko bio u njenoj sobi i ko je menjao statuse na Fejsbuk profilu Ivane Bodrožić nakon njene smrti.
 
Beogradska policije najpre je saopštila da je Ivana Bodrožić izvršila samoubistvo tako što je u venu ubrizgala anestetik “propofol”. Iz policije, međutim, nema odgovora ko joj je anestetik prodao i da li je “propofol” sama ubrizgala ili ne.

Policija još nije odgovorila ko je anestetik “propofol” prodao Ivani Bodrožić i da li je ga je sama ubrizgala u venu ili je tada još neko bio u sobi 326

 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/521415/OTKRIVAMO-Sumnjive-modrice-na-Ivaninim-rukama


KRV JOJ BILA PUNA KOKAINA: Ivana Bodrožić uzela veliku dozu anestetika jer nije mogla da zaspi!  


Tokom uviđaja u sobi nisu pronađeni tragovi druge osobe, a na telu nije bilo tragova borbe. Utvrđeno je da joj je neko pre ubrizgavanja anestetika stručno postavio braunilu, a njeni prijatelji su policiji rekli da su je nekoliko puta nalazili bez svesti, zbog čega je išla na reanimaciju

U telu Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je pronađena mrtva 11. decembra u sobi 326 u hotelu “Hajat”, pronađena je velika količina kokaina, pokazali su rezultati toksikoloških analiza i obdukcije.

Utvrđeno je da je Ivana sebi slučajno ubrizgala prejaku dozu anestetika propofol, jer zbog kokaina nije mogla da zaspi, piše Informer.

Kako ovaj list saznaje u policiji, njeni prijatelji su rekli kako su je i ranije pronalazili bez svesti, i da je nekoliko puta bila na reanimaciji.

Na njenom telu su pronađene postmortalne fleke, koje nisu posledica povreda, već velikog broja uboda igala.

Tokom istrage, policija je nekoliko puta pregledala snimke sa sigurnosnih kamera u “Hajatu” i nedvosmisleno je utvrđeno da je 10. decembra uveče bila sama u sobi, kao i da je niko nije obilazio.

- Malo kasnije, ubrizgala je sebi u venu koktel propofola i analgetika rapifena. U normalnim okolnostima, mala doza anestetika bi uspavala čoveka za svega nekoliko sekundi. Međutim, Ivana je imala u sebi veću količinu kokaina, koji ju je držao budnom sve dok nije preterala sa propofolom. To ju je usmrtilo – priča izvor iz policije.
U sobi tokom uviđaja nisu pronađeni tragovi druge osobe, a na telu nije bilo tragova borbe. Utvrđeno je i da joj je neko pre ubrizgavanja anestetika stručno postavio braunilu u venu i fiksirao je, a izvor iz policije je rekao da je njena majka Nada Bodrožić istakla da je još 2012. godine saznala da njena ćerka koristi anestetike.

- Ivana joj se pravdala da ne može da zaspi i majka ju je molila da prestane s tim – istakao je on.
Tokom opširne istrage, utvrđeno je da je medicinski tehničar sa VMA Ljubiša P. (50) prodao Ivani pakovanje od pet doza anestetika i nagovorio koleginicu da joj fiksira braunilu.

(Telegraf.rs)

http://www.telegraf.rs/vesti/1365035-krv-joj-bila-puna-kokaina-ivana-bodrozic-uzela-veliku-dozu-anestetika-jer-nije-mogla-da-zaspi


BOLNIČARKA SOFIJA: Nisam ubila Ivanu!


Nisam ubila Ivanu. Nisam joj prodala niti sam joj dala anestetik. Nisam joj stavila braunilu. Nisam nikada bila u hotelskoj sobi 326. Spremna sam da to sve ponovim i na poligrafu, što sam i tražila od policije... Život mi se zbog ovoga pretvorio u pakao, čak je i moja ćerka pokušala da se ubije kada je saznala iz medija da sam navodno umešana u Ivaninu smrt, kaže medicinska sestra

BEOGRAD - Ljubiša P. i Sofija Š. su radnici VMA koji su snabdevali Ivanu Bakić Bodrožić (31) anestetikom „propofol“.

List saznaje da je Sofija pre godinu dana, upravo zbog sumnje da u toj bolnici nestaju lekovi, prebačena na drugo radno mesto.

- Ljubiša i Sofija, koja je bila Ivanina drugarica, već godinama rade na VMA. Pavlović je poznat pod nadimkom Buki. I on radi na radnom mestu kardiopulmo reanimator, dok je Sofija do pre godinu dana radila u klinici na poslovima koji se odnose na pripremu pacijenata za hirurške zahvate, odnosno na poslovima predoperativnih zaključaka. Pošto su nadležni primetili da nedostaju neki lekovi i anestetici, ona je prošle godine prebačena na drugo radno mesto, i to na odeljenje buđenja posle operacija manjeg rizika, izvor lista iz istrage.

Tužilaštvo će tek nakon dobijanja rezultata toksikoloških analiza i rezultata analize krvi odlučiti da li će podneti krivičnu prijavu protiv dvoje zaposlenih sa VMA.

- Policija je odradila svoj posao i predmet predala nadležnom tužilaštvu. Međutim, oni čekaju rezultate toksikologije i analize krvi, koji bi trebalo da budu gotovi danas ili sutra. Nakon toga, tužilac će doneti odluku o eventualnom podizanju krivične prijave za neovlašćenu prodaju anestetika sa smrtnim ishodom i pomaganju u tom krivičnom delu. Kazna zatvora za ova dela su do osam godina - priča naš izvor.
Sofija Š, medicinska sestra na Vojnomedicinskoj akademiji, koju je policija ispitala u vezi sa misterioznom smrću Ivane Bodrožić (31), izjavila je za list da nije prodala Ivani anestetik „propofol“ od kojeg je preminula.

- Nisam ubila Ivanu. Nisam joj prodala niti sam joj dala anestetik. Nisam joj stavila braunilu. Nisam nikada bila u hotelskoj sobi 326. Spremna sam da to sve ponovim i na poligrafu, što sam i tražila od policije kada su me ispitivali. Život mi se zbog ovoga pretvorio u pakao, čak je i moja ćerka pokušala da se ubije kada je saznala iz medija da sam navodno umešana u Ivaninu smrt - kaže Sofija.

Sofija je navela da Ivanu nije videla proteklih godinu dana i da ih jedino povezuje to što su se nekada družile i što je medicinski radnik. - Veoma mi je teško kada vidim da se u medijima Ivana označava kao prostitutka. Ona je bila zaljubljena i nije bila takva osoba. Bila je veliki čovek koji je uvek bio tu za druge. Stvarno mi je teško što se sve ovo dogodilo, ja zbog svega imam psihičke probleme. Pitala bih istražne organe, ako već takve zaključke i sumnje iznose, zašto ne pokažu otiske sa braunile ili neki drugi dokaz koji bi mene teretio - navela je naša sagovornica.

Prema Sofijinim rečima, nju šikaniraju na VMA, prebacuju je sa jednog radnog mesta na drugo, a kako kaže, nema nikakvog razloga za to jer ništa nije uradila protiv zakona.

- Kažu da je neki kolega dovezao Ivanu na VMA i da sam joj ja tu ugradila braunilu. Da li zaista neko može da poveruje u to. Pa to nije moguće jer postoji procedura, kartoni i sve ostalo što mora da bude ispunjeno da bi se tako nešto uradilo. Želim da se što pre istina otkrije zarad Ivane i moje porodice. Samo želim da sve ovo prestane i da nastavim sa svojim životom, ma kako sumoran bio - ispričala je plačući Sofija.

Inače, na snimcima koji su na zahtev tužilaštva uzeti sa kamera na zgradi hotela „Hajat“, vidi se da je upravo Ljubiša P. dovezao Ivanu kobne večeri, a onda je ona sama otišla do apartmana. Mediji su već pisali da se sumnja da je tog dana Ljubiša P. dovezao Ivanu do hotela a da joj je braunilu pre toga stavila upravo Sofija Š.

Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u četvrtak, 11. decembra, u sobi 326, u elitnom beogradskom hotelu „Hajat“.

Njeno telo sa špricem u podlaktici desne ruke otkrila je sobarica kad je došla da pospremi sobu. Ugledavši beživotno telo, odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Međutim, kada su lekari Hitne pomoći stigli u sobu 326, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je devojka preminula od prekomerne doze droge.

Tri dana kasnije, Ivana je, uz opelo i pratnju tamburaša, koji su svirali njene omiljene pesme „Žute dunje“ i „Osam tamburaša“, sahranjena na groblju u Sirigu.

(Alo.rs)

http://www.kurir.rs/crna-hronika/bolnicarka-sofija-nisam-ubila-ivanu-clanak-1644371


 
IZVUKAO SE ZA DLAKU: Željko Mitrović baš žali za Ivanom… 


Na sahrani Ivane Bodrožić. vlasnik TV “Pink” molio je boga da njega uzme. Bar da jeste. Međutim, sudeći
po Mitrovićevim nedavnim aktivnostima, vidimo da je Mitrović baš skrhan od bola.

Režimski mediji su pre manje od nedelju dana izveštavali da je Željko Mitrović veoma teško podneo smrt svoje tajne ljubavnice Ivane Bakić Bodrožić koja je pronađena mrtva u hotelu “Hajat”.

Kako su mediji pisali, Mitrović je na njenoj sahranu pao na kovčeg i molio boga da ga uzme. Bar da jeste.
Međutim, hajde da vidimo kako to Mitrović podnosi ovaj težak period zbog kojeg je poželeo da i njega bog uzme.

Prvo, dok je Ivana umirala od Mitrovićevog heroina u sobi hotela “Hajat” koju je iznajmila njegova kompanija “Pink International”, on je bio na proslavi rođendana sina Svetlana Cece Ražnatović u tom istom hotelu.

Na fotografiji koja je nastala te večeri, očito je da je Mitrović bio, iz nekog razloga, izbezumljen i rasčupan. Ili zbog brige ili zbog heroina. Vi procenite.


Nekoliko dana kasnije, 19. decembra, nakon što je Ivana pronađena mrtva, Mitrović se sa suprugom Milicom pojavio na slavi te iste Svetlane Cece Ražnatović. Tužne oči samo za prikazivanje.




Nekoliko dana kasnije, u medijima se pojavljuju fotografije Mitrovića i njegove supruge Milice, koju je varao sa Ivanom, kako uz osmeh propadaju kroz stolicu i padaju na pod tokom snimanja “Pinkovog” novogodišnjeg programa. Jedan dan pada na kovčeg zbog tuge, drugi dan na pod zbog sreće.




I tako Željko Mitrović žali za svojom Ivanom. Stiče se utisak da je Mitroviću jednostavno laklnulo, jer se za dlaku izvukao.

http://www.teleprompter.rs/izvuako-se-za-dlaku-zeljko-mitrovic-bas-zali-za-ivanom.html


NOVI DETALJI: Ivanu Bodrožić su ubili otrovnim lekom iz otpada!  


- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Nekom se daje više, a
nekom manje, tako da u ampulama ostane određena količina "propofola" koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani - kaže izvor blizak istrazi

Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu “Hajat”, nabavljala je otpatke anestetika “propofol“, koji su poluiskorišćeni bacani u đubre, saznaje Alo.

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Dakle, nekome se daje više, a nekome manje, tako da u nekim ampulama ostane određena količina “propofola” koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani. Zato se i nije pokazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su već upisane kao iskorištene – kaže izvor blizak istrazi za Alo.

Kako Alo saznaje, tehničar sa VMA Ljubiša P. ne samo da je Ivanu odvezao na VMA i vratio je u hotel “Hajat”, već joj je upravo on i stavio braunilu u toj ustanovi, pokazuju rezultati DNK analize uzoraka uzetih sa kanile koja je pronađena u Ivaninoj ruci. Izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša P., poznat po nadimkom Buki, zaposlen na kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio braunilu.

- Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim pretragama utvrđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P., što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Sve nalazi, koji podrazumevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK trebalo bi da dobijemo danas ili sutra. Inače, posle veštačenja Ljubišinog telefona utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su prikupljeni u istrazi biće podneta krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično delo je do osam godina – objašnjava sagovornik za Alo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

http://www.telegraf.rs/vesti/1368038-ivanu-bodrozic-su-ubili-lekom-iz-otpada


Namešten intervju, sve laži i jedno “hajde da pomognemo Vučiću”

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović, gostovao je u emisiji “Panorama” na beogradskom javnom servisu
“Studio B”. Šta je sve slagao Željko Mitrović u ovom nameštenom intervjuu?

Pod prvo, televizija “Studio B” je javni servis grada Beograda, dakle, režimsko medijsko glasilo pod kontrolom SNS-a. Pod dva, Mitrović je odlučio da gostuje u udarnom terminu od 21 sat. U to vreme emituju se dve najgledanije emisije, “Pinkove zvezdice” na TV “Pink” i “Zvezde Granda” na TV “Prva”. Da je Mitrović želeo da se čuje njegov “glas istine”, zašto je baš odabrao najnegledaniji termin i dan u nedelji na TV “Studio B”?

Pod tri, voditeljka razgovora Mitroviću nije postavila nijedno jedino kritičko pitanje. Jednostavno je podilazila Mitroviću u svemu što je govorio. Kao da ste gledali gostovanje Aleksandra Vučića u emisiji “Teška reč” Dragana J. Vučićevića na TV “Pink”. Pod četiri, sudeći po Mitrovićevom govoru tela, očito je da je bio veoma nervozan i uznemiren. U emisiju je došao sa masnom i neuređenom kosom koji je više puta rukama pomerao tokom intervjua. Da li je to bila trema ili neke substance, ne možemo da tvrdimo. Sada, šta je Mitrović rekao u toj emisiji da je bilo interesantno? Interesantno je to što je Mitrović negirao apsolutno sve ono o čemu mediji već nedeljama pišu. Ali bukvalno sve!

Kako je objasnio, Mitrović se sa Ivanom zbližio u Beču pre četiri godine kada je bio na lečenju zbog navodnog trovanja. Podsetimo da se tada spekulisalo da se Mitrović ustvari predozirao, pa je morao na hitno lečenjeu Nemačku. Govoreći o trovanju, prvo je rekao da je bio otrovan insekticidom, pa se u toku razgovora ispravio i rekao da je ipak bilo reči o pesticidu. Dodaje da nije moguće utvrditi tačno koji insekticid, niti je moguće u takvim slučajevima izvršiti potpunu istragu. Mitrović je još rekao da je pogrešio kada je smatrao da su ga trovali ljudi iz njegove blizine ili bliže daljine. Rekao je da je tada putovao po Sloveniji pa je ostvaio mogućnost da je čak i tamo bio otrovan. Napomenuo je da je bilo teško za naše istražne organe da sprovode istragu o njegovom trovanju u nekoj drugoj državi.

Mnogo slučajnosti na jednom mestu. Podsetimo da je Ivana Bodrožić bila na saslušanju u policiji zbog tvrdnji Mitrovića da ga neko iz njegove blizine truje. Govoreći o Ivaninoj smrti, Mitrović je rekao da je ona počela da posećuje VMA pre otprilike šest meseci. Kako on tvrdi, tamo je upoznala i sprijateljila se sa Sofijom koja joj je davala infuziju. Dodao je da je Ivanu Sofija navukla na razne medikamente i tu scenu opisao kao kada odete kod manikira pa vam on punudi jedan lak, pa onda drugi, i tako dalje. “Koliko čujem, Sofija je zbog toga i bila suspendovana pa prebačena na neko drugo mesto.” Mitrović je još dodao da ni on ni njena majka nisu ništa znali šta se sa Ivanom dešava u proteklih šest meseci. Rekao je da Ivanu nikada nije video kako sama sebi plasira braunilu. “Mislim da je to praktično nemoguće.”

Mitrović je izrazio zadovoljstvo zato se oko ovog slučaja digla tolika prašina, jer, da je bilo drukčije, nikada se ne bi otkrilo da neki doktor privatno izdaje anestetik “propofol”.

On je tog doktora opisao kao ubicu. Međutim, Mitrović je zaboravio na slučaj kada je njegov sin kolima ubio nedužnu devojčicu. To zna njega nije ubistvo, niti je njegov sin ubica.

Demantovao je tvrdnje da su on i njegova kompanija “Pink International” iznajmili sobu u hotelu “Hajat”.
“Sobu je iznajmio naš prijatelj Bane Stojanović. On tamo ima apartman.”

Inače, Bane Stojanović je direktor u “Pink International”.

Govoreći o svom braku, Mitrović je izjavio da njegova žena zna “da je on bio slab na Ivanu” i da su bili “bliski prijatelji”.

Interesantno je to što je Mitrović o smrti svoje veoma “bliske prijateljice” (uporno izbegava da kaže ljubavnice) sa kojom je bio veoma blizak govorio kao da se radi o smrti neke osobe koja uopšte nema veze sa njim. Sigurno bi ga više potresla smrt nekog stranca, nego smrt osobe na koju je bio slab.
Interesantno je još to što je Mitrović pokazao izuzetno znanje o braunilama, Ivaninim vezama sa VMA, novim prijateljstvima, da li je njena prijatljica Sofija suspendovana ili ne, a sa druge strane napominje da on i njena majka u proteklih šest meseci nisu ništa znali o tome.

Nakon što je ispričao šta je imao o Ivaninoj smrti u prvih petnaestak minuta, Mitrović se posvetio Aleksandru Vučiću, cenzuri i glasinama da je njegova TV “Pink” režimsko glasilo.
Nekoliko Mitrovićevih izjava o Vučiću:

“Ne gura mene vlada, Vučić… Mi guramo njih da nam obezbede bolji život, plate…”
“Koliko znam, Vučić spava 3, 4 sata dnevno.”

O izlasku zemlje iz krize: “Hajde da pomognemo Vučiću da to ne traje 10 godina”.
“Kada Vučić kaže napolju je lepo vreme, svi će reći trebaju nam munje jer je to dobro za useve…”
“80% informativnog programa posvećeno je državi.”

Pa čak i kada se govori o smrti Mitrovićeve ljubavnice, ime Aleksandra Vučića ne sme da izostane! 

http://www.teleprompter.rs/mitrovic-na-studiju-b-namesten-intervju-sve-lazi-o-smrti-jedno-hajde-da-pomognemo-vucicu.html



OBDUKCIJSKI NALAZI: Ivanu ubili kokain i marihuana – Mitrović da odgovara! 

Zvanični obdukcijski nalazi potvrdili su da je Ivana Bodrožić, tajna ljubavnica Željka Mitrovića, preminula u hotelu “Hajat” usled predoziranja kokainom i drugim drogama.

Iako je policija inicijalno želela da stopira sprovođenje istrage smrti Ivane Bodrožić, koju je bila u obavezi da sprovede po službenoj dužnosti, nakon par nedelja, potvrđene su sve činjenice koje niko osim Teleprompter.rs nije smeo da objavi

Zvanični obdukcijski rezultati potvrdili su da je Ivana Bodrožić preminula zbog predoziranja kokainom. U izveštaju piše da je uzrok smrti prestanak rada srca. U krvi su pronađeni kokain, marihuana, propofol i još tri leka za smirenje, piše “Blic”.

Prema pisanju medija, Mitrović je u policijskom iskazu naveo da je znao da je Ivana koristila kokain.
- Znam da je na žurkama koristila lake droge, kao i kokain, rekao je Mitrović u policiji.

Mitrović je ranije započeo medijsku hajku protiv Vojnomedicinske akademije, tvrdeći da je neko od medicinskih radnika te ustanove Ivani ubrizgao smrtonosnu dozu anestetika “propofol”. On je rekao da će učiniti sve kako bi sprečio tu kriminalnu grupu da ubije “još nečije dete”.

Kroz medije se jesu provlačili medicinski radnici VMA kao potencijalne “ubice”.

Prvo se sumnjalo da je Ivani propofol dala drugarica Sofija Š. Ubrzo se uspostavilo da ona nema nikakve veze sa tim optužbama. U međuvremenu je iskopan izvesni Ljubiša Pavlović, kardiopulmolog reanimator na VMA, star 50 godina, koji se sumnjiči da je Ivani plasirao braunilu i prodao propofol.
Kako pišu mediji, on je došao do Ivanine sobe i odvezao je na VMA te kobne večeri, i potom je vratio u hotel.

Pavlović ima 50 godina i radi na VMA. Verovatno je ozbiljan čovek koji svoj posao radi stručno. Nema smisla da je Pavlović na Ivanin privatani poziv u kasnim večernjim ili ranim jutanjim časovima došao do hotela, pokupio Ivanu koja je već bila nadrogirana, stavio u kola, odvezao do VMA, ušetao je u salu, ubrizgao baunilu, vratio je u kola, dovezao do hotela, odveo do sobe i ostavio je da sama sebi ubrizga propofol. U međuvremenu, u “Hajatu” Ceca slavi punoletstvo svoga sina.

Da li to ima smisla? Naravno da nema. Više ima smisla da je Željko Mitrović preko svojih veza sredio da VMA pošalje specijalistu do Ivanine sobe. Kako je Mitrović znao odmah da optuži medicinske radnike VMA da su odgovorni za njenu smrt? Znao je da je te večeri imala kontakt sa zaposlenima VMA. Kako je znao za propofol kad te večeri navodno nije ulazio u njenu sobu?

Kako tvrdi izvor “Blica”, niko neće odgovarati za njenu smrt jer je lek ubrizgala sama.

Opet dolazimo do jedne nelogičnosti. Baunila je Ivani bila zabodena u desnu ruku. Zna se da je Ivana bila desnoruka. Kako je Ivana sama sebi navodno ubrizgala propofol levom rukom?

Međutim, svi se kače za propofol kao uzrok smrti. Da li niko ne vidi da su u njenoj krvi pronađeni kokain i marihuna? Umeto što se postavlja pitanje ko je Ivani prodao i ubrizgao propofol, trebalo bi odgovoriti na pitanje ko je bio Ivanin dugogodišnji snabdevač kokainom.
Kako je tvrdio naš izvor koji je bio blizak estradnim krugovima, Željko Mitrović je Ivanu “navukao” na kokain i heroin.

- Posle par meseci, ovaj medijski mag Ivu je navukao na beli prah, kokain i heroin. Usledile su žestoke svađe i obračuni. Tokom ove godine, nakon jedne žurke u “Hajatu”, polomio joj je vilicu, otkriva izvor Teleprompter.rs.

Dakle, pošto policija namerno obnevidi i ogluvi kada se spomene ime Željko Mitrović, evo nekoliko korisnih tragova koje bi mogli da istraže, čisto radi sigurnosti:

1. Beogradska policija veoma dobro zna da je Željko Mitrović jedan od najpoznatijih narkomana i trgovaca narkoticima u Srbiji.

2. Željko Mitrović je u policiji izjavio da je znao da je Ivana koristila kokain. Ako Mitrović tvrdi da samo zna da je Ivana koristila kokain, to znači da ja ona to radila u njegovom prisustvu, što je dovelo do njegovog saznanja da je ona koristila kokain. Dakle, gledao je Ivanu kako konzumira kokain i on joj sigurno govorio: “Ivana, nemoj to da radiš. To nije dobro za tebe”? Policija da istraži gde su Ivana i on zajedno koristili kokain. Policija da istraži ko je Mitrovićev snabdevač.

3. Mitrović bi trebalo da bude glavnoosumnjičeni u celoj priči, a ne tamo neki medicinski radnici. Policijo, zaboravljaš da se Ivana predozirala kokainom u sobu koju je iznajmio Mitrović preko svoje “Pink International” kompanije. Policijo, zaboravljaš da je Mitrović baš te večeri bio u tom istom hotelu.
4. Mitrović je priznao da je bio sa Ivanom sedam godina u bliskoj ljubavnoj vezi. Dakle, znao je da se drogira, a i ona je znala da se on drogira.

Nije li to dovoljno dokaza da neko dobije etiketu osumnjičenog? Naša policija ili ne zna da radi svoje posao, neće da radi svoj posao ili ne sme da radi svoj posao.

Dakle, Mitrovićev glavi adut za “spinovanje” javnosti, da su Ivanu ubili medicinski tehničari sa VMA, pao je u vodu. Šta ćemo sada?

Svi su istraženi i analizirani. Čak je medicinski tehničar Ljubiša Pavlović bio na poligrafskom testiranju. Veštačenjem Ivaninog telefona utvrđeno je da je te večeri bila u kontaktu sa Pavlovićem. Ta informacija je prosleđena medija. Međutim, gde je saopštenje policije povodom kontakata sa Željkom Mitrovićem? Bili sedam godina u vezi i baš nikakve poruke od Mitrovića nisu pronađene u njenom telefonu?

Ostaje samo još da se istraži i analizira Željko Mitrović. Za početak, predlažemo isto jedno poligrafsko testiranje i detaljnu analizu krvi.


http://www.teleprompter.rs/obdukcijskii-nalazi-ivanu-ubili-kokain-marihuana-mitrovic-da-odgovara.html


ŽELJKO MITROVIĆ ISKRENO: Grize me savest! Da sam Ivu video tog dana, sad bi bila živa!

Vlasnik Pinka o sobi 326: Nažalost, te večeri se nisam video s njom, to je bila poslovno paklena nedelja. Žao mi je zbog toga, možda bih je spasao

Vlasnik „Pink medija grupe“ Željko Mitrović u subotu veče je kod Ivane Vučićević u emisiji „Panorama“ na TV Studio B prvi put javno progovorio o sobi broj 326 u „Hajatu“ i smrti svoje bliske prijateljice Ivane Bakić Bodrožić.

On je otvoreno pričao o tome šta se kobne noći u hotelu zaista dogodilo, dokle je stigla istraga, ali i koliko je bio blizak s pokojnicom.

- Ivana je bila moja bliska prijateljica i veoma svesno i namerno sam prvog dana stavio sebe u centar tih događanja kako bi se istraga što pre i što bolje obavila. Njena majka i ja smo je u poslednje četiri godine nekoliko puta vraćali u život, jer je ona isto pokušavala da uradi i ranije.

Njeno opravdanje uvek je bilo to da je osećala jake bolove u glavi koje je samo tako mogla da ublaži i ja verujem da je to bila istina. Ja se, nažalost, te večeri nisam video s njom, to je bila poslovno paklena nedelja za mene i nisam stigao da se vidim s njom. Imam malu grižu savesti zbog toga, jer da sam se video, možda bih joj spasao život - kaže Mitrović i dodaje:

- Istraga je okončana. Ono što je izvesno jeste da je Ivana jedan veliki tragični događaj i da je nastradala zbog nesavesnog ponašanja zdravstvenih radnika koji su joj prodali anesteziju. To nije droga i ne može se kupiti tek tako, jasno je da je taj zdravstveni radnik zloupotrebio svoj položaj i lek koji mora precizno da se dozira pod nadzorom stručnjaka prodao Ivani i pustio je da se ubije.

Željko ne krije da je i njegova supruga bila upućena u probleme koje je imao s nastradalom devojkom.

S njenom majkom, s kojom sam takođe prijatelj, u dnevnom sam kontaktu, dobro se drži i prilično je normalna.

Moja supruga, koju volim najviše na svetu, znala je da sam slab na Ivanu i znala je za muke koje smo imali njena majka i ja s njom - zaključuje Mitrović.

Nije na Mitrovićevo ime
SOBU IZNAJMIO ZAJEDNIČKI PRIJATELJ

Sobu nisam iznajmio ja niti Pink, to je glupost. Sobu je iznajmio naš zajednički prijatelj Bane Stojanović, koji živi u tom hotelu, i kad god nekom treba soba tamo, zovemo njega.

http://www.kurir.rs/stars/zeljko-mitrovic-iskreno-grize-me-savest-da-sam-ivu-video-tog-dana-sad-bi-bila-ziva-clanak-1647343


ZAŠTIĆEN KAO BELI MEDVED: Mitrović jači od zakona, Poreske, RRA, policije, suda… 



Medijski magnat i vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, najzaštićeniji je tajkun u Srbiji. Status “zaštićenog belog medveda” Mitrović čvrsto drži uz pomoć svoje medijke moći i tesnih veza za vladajućim političkim strukturama. Mitrović je dokazao da je jači od zakona, Poreske uprave, policije, RRA, sudova… -

Željko Mitrović je u Srbiji zaštićen kao beli medved. Kada čujete premijera Vučića kako poručuje naivnom narodu da “tajkuni ne vladaju Srbijom” i da “neće biti pošteđenih”, samo pogledajte Željka Mitrovića i biće vam jasno da ipak postoji jedan tajkun koji pod zaštitom države godinama slobodno hara Srbijom.

PORESKA UPRAVA NE ZNA DA RAČUNA

Mitrovićeva ružičasta imperija duguje budžetu Srbije oko 412 miliona dinara na ime neizmirenih poreskih obaveza. To su zvanični podaci Poreske uprave. Obični građani primorani su redovno da plaćaju porez ili će, u suprotnom, snositi posledice. Pitamo se zašto je situacije drukčija sa Željkom Mitrovićem?

Podsetimo da se u medijima prošle godine pisalo da bi Mitrović mogao da ostane bez studija u Šimanovcima ukoliko ne plati porez. Kako bi s Poreskom upravom postigao dogovor o reporgramu duga od tadašnjih 705 miliona dinara, založio je studijski kompleks.

Prema finansijskom izveštaju iz 2013. godine, Mitrovićeva “Pink International” kompanija ostvarila je poslovni prihod od 4,03 milijardi dinara, a poslovni dobitak od svega 153 miliona dinara.

Za jednog čoveka koji voli da se hvali svojim upravljačkim sposobnostima, dobitak od 153 milion dinara je veoma nizak za tako jednog “spodobnog čoveka”, uzimajući u obzir celokupan poslovni prihod od 4,03 milijarde. Da li se Mitrović bavi “kreativnim knjigovodstvom”? Sigurno.

Bez brige, tu je Aleksandar Vučić da ga zaštiti. Premijer je krajem oktobra meseca izjavio da je Mitrović platio porez, kao da Vučić sedi u Poreskoj upravi pa zna ko koliko plaća porez, i dodao da su podaci Poreske uprave zastareli.

Vučić je tada rekao da je Mitrović platio čak sedam miliona evra (oko 800 miliona dinara) poreza! Mitrovićevo dugovanje od 2013. godine je bilo veće od 700 miliona dinara, sadašnji dug je veći od 400 miliona, a Mitrovićev poslovni prihod svega 153 miliona dinara.
Imali tu nekog smisla?

NE PLAĆAM RADNIKE, PA ŠTA?

Mitrovićeva televizija je inače poznata po neredovnim honorarima. Novinari, kamermani, montažeri, realizatori programa i ostali zaposleni mesecima ne primaju plate. Mitrović je čak imao problema oko isplate novčanih nagrada i honorara učesnicima rijaliti programa. Neki učesnici “Farme” su protiv Mitrovićea podnosili tužbe.

“Pink International” kompanija ima jedan od najnestabilnijih tekućih računa. Ne prođe nedelja, a da račun ne bude u blokadi minimum jedan dan. Od januara 2012. godine do 24. decembra 2014. godine, Mitrovićev račun bio je pod blokadom 219 dana.

RRA? NEMAM JA POJMA KO SU ONI

Da je Srbija pravna država, Mitrović bi odavno izgubio nacionalnu frekvenciju. Ne zna se ko više krši zakon – RRA (novi naziv: Regulatorno telo za elektronske medij – REM) koji ignoriše Mitrovićevo kršenje zakona ili sam Mitrović koji svesno krši zakon, pa čak i kada mu REM izrekne opomenu.

REM je početkom decembra “Pinku” uputio meru upozorenja zbog emisije “DNK”. To regulatorno telo naložilo je Mitroviću da emisiju “DNK” prebaci u termin posle 23 časa, jer je sadržaj štetan za maloletnike.

Šta je Mitrović uradio? Nastavio je da emituje emisiju u udarnom terminu od 21 čas. Briga njega, sve će to da ispegla Aleksandar Vučić, ako bude bilo potrebno.

Opomene REM-a Mitrović verovatno skuplja kao lepe uspomene. Podsetimo da je “Pink” ranije bio opomenut zbog emisija “Trenutak istine” i “Farma”, napada na “Blic” i sada zbog emisije “DNK”.

Šta Mitrović mora da učini da bi mu neko oduzeo frekvenciju?

NEOGRANIČENE REKLAME

Mitrovićeve reklamne blokove da ni ne spominjemo. Prema zakonu, reklame smeju da zauzimaju 20% vremenskog prostora u ovkviru jednog sata, odnosno, 12 minuta. Reklami blokovi moraju biti u razmaku od pola sata.

Dakle, “Pink” bi trebalo da emituje šest minuta reklama na svakih pola sata. Jedan reklamni blok na “Pinku” nekada zna da traje i duže od 15 minuta.

Zakon o elektronskim medijima predviđa sledeće kazne za kršenje odredbi o oglašavanju:

- od 500.000 do 1.000.000 za pravno lice i
- od 50.000 do 100.000 dinara za odgovorno lice u pravnom licu.

Dakle, za svaki reklami blok koji traje duže od šest minuta, “Pink” bi trebalo da plati kaznu do milion dinara, a Mitrović, kao odgovorno lice, do 100.000 dinara. Sračunajte koliko reklamnih blokova ima “Pink”, pomnožite to sa iznosom kazne i brojem dana u godini.
Postoji i drugačiji načiji da se napuni budžet.

MOJI DOBRI DRUGARI “POLICIJA I SUD”

Policija i sudovi su Mitroviću progledali kroz prste za brojna krivična dela. Mitrović je uspeo da dokaže korupciju sudstva i policije kada je njegov sin, Aleksandar Mitrović, oslobođen krivične odgovornosti zbog ubistva maloletne devojčice sredinom 2013. godine. Tatin sin je proveo samo 77 dana u pritvoru.

Iako policija ima saznanja da Aleksandar Mitrović konzumira i rastura drogu, po tom pitanju se ništa ne radi.
Već je izvesno da će biti oslobođen odgovornoti za smrt njegove tajne ljubavnice, Ivane Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u hotelu “Hajat”. Iako je pokušao sa sebe da skine odgovorno, tvrdeći da su je ubili medicinski tehničari sa VMA, dokazano je da je Ivana preminula usled predoziranja kokainom i propofolom u sobi koju je rezervisala “Pink International” kompanija.

Međutim, Mitrović je u nameštenom intervjuu na “Studiju B” tvrdio da sobu nije iznajmila njegova kompanija, već Bane Stojanović, inače direktor u “Pink International”. Nije šija nego vrat.

KO SME DA ME UHAPSI?

Nećemo ni spominjati koliko je Mitrovićeva ružičasta medijska imperija ojadila moral omladine u Srbiji. Ta šteta je neprocenjive vrednosti.

Hoće li se neko usuditi da ovom uništitelju stane na put?


http://www.teleprompter.rs/zasticen-kao-beli-medved-mitrovic-jaci-od-zakona-poreske-rra-policije-suda.html




MOŽDA SPAVA Željko Mitrović se od Ive oprostio uz Disove stihove 


Na seoskom groblju u Sirigu juče je održan pomen Ivani Bodrožić, Novosađanki koja je pre mesec i po
dana pronađena mrtva u hotelu Hajat u Beogradu. Ivani je pomen odala majka Nada, poslanica u Skupštini Vojvodine i bliski prijatelji.

Meštani Siriga kažu da su na groblju videli i audi beogradskih tablica kojim je na dan sahrane devojke došao i Željko Mitrović, vlasnik Pinka sa kojim je Bodrožićka imala blizak odnos. Mitrović je tada primao saučešće od ljudi koji su došli na sahranu, a juče je povodom 40 dana od smrti dao i čitulju zajedno sa Ivaninom majkom. 


Uz stihove pesme „Možda spava“ Vladislava Petković Disa, Mitrović se oprostio od Ivane uz nadu da „još veruje da samo spava“, ističući kako od 11. Decembra, na dana kada je Ivino telo pronađeno u Hajatu, „više ništa nije isto“. Na čitulji objavljenoj preko cele strane novosadskog Dnevnika takođe piše da će Ivana zauvek ostati „majčine oči“ i „Željkov beban“.

Telo Ive Bodrožić pronašla je spremačica u hotelu Hajat 11. decembra, u sobi koja je iznajmljena na račun kompanije Pink. Devojka je pronađena sa braumilom i špricem u ruci, a njena smrt je iste večeri tretirana kao „overdouz“.
 
Tek nakon pritiska javnosti, urađena je ozbiljnija toksikološka analiza kojom je ustanovljeno da je Iva u krvi imala velike količine anestetika propofol, ali i navodne tragove kokaina.
 
Kako Blic nezvanično saznaje, njena majka ni do danas nije dobila nikakvu zvanično potvrdu ovih analiza, niti konkretne rezultate policijske istrage o tome ko je devojci omogućio da nabavi opijate i bolnički anestetik.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/527563/MOZDA-SPAVA-Zeljko-Mitrovic-se-od-Ive-oprostio-uz-Disove-stihove


OTKRIVAMO Poslednjih šest dana Ivane Bodrožić  

Soba 326 hotela “Hajat” 10. decembra 2014. Ivana Bakić Bodrožić (31) je u njoj četiri dana. Nervozna je, razdražljiva, neispavana. Izlaz iz bespuća pronalazi u kokainu.


Ko zna koliko puta i u kojoj količini ga je uzela. To joj nije dovoljno. Danima pre toga pila je “leksilijum”, “salval”, “belbijen”, ali se sada na tome ne zaustavlja. Zove prijatelja sa VMA i traži “propofol”. To je bilo kobno. Policija ju je sutradan našla polugolu, mrtvu pored kreveta sa braunilom i špricem u ruci.

Ovo je slika koja se može sklopiti na osnovu policijskog izveštaja o završenoj istrazi njene smrti koji je poslat tužilaštvu, a u koji je “Blic” imao uvid.

Otkrivene su sve Ivanine tajne. Kako je živela poslednje dve godine, kakav je odnos imala sa majkom Nadom, njene emocije, strast, tuga, bes... Isplivala je istina o njenoj emotivnoj vezi sa vlasnikom “Pinka” Željkom Mitrovićem, ali i njenim problemima sa narkoticima i opijatima.

NERVOZNA I BESNA


Burno je živela, stalno je bila na putovanjima, žurkama, u provodu. I konstantno umorna. Zato je pomoć potražila od Sofije Šuaib (51) iz Beograda, medicinske sestre zaposlene na Odeljenju buđenja VMA. I ona je, takođe, po sopstvenom priznanju u policiji, imala problem sa opijatima.
 
Statusi ostaju misterija
Policija verovatno nikada neće otkriti misteriju u vezi sa Fejsbuk statusima Ivane Bodrožić. Ivana je poslednji status napisala 8. decembra i posvetila ga “tužnoj i jako ružnoj ženi koju sažaljeva i koja je paćenica”. Ono što je misterija jeste činjenica da je njen status promenjen u petak 12. decembra, dan posle njene smrti. Dopisano je da postoji i “čovek kog puno voli, zbog kog bi sve uradila i koji je jedini u njenom životu već sedam godina”. Dopisano je i “... koji je lagano ubija”.
- Bilo je to pre pet godina. U početku sam joj davala infuzije sa vitaminskim koktelima, uglavnom kada se vrati sa dugih putovanja. Pre dve godine zamolila me je da joj nabavim anestetik “propofol”, jer je imala problem sa spavanjem. Pristala sam. Preko poznanika sam joj narednih godinu i po dana davala anestetik na svakih 15-30 dana. Jednom mi je priznala i da je sama sebi dala “propofol” - rekla je Sofija Šuaib u policiji 17. decembra.

Sve je to tako trajalo dok ih na delu nije zatekla Ivanina majka Nada Bodrožić.
- To je bilo u Ivaninom stanu. Nada je zapretila da će nas prijaviti policiji. Ivana je bila besna jer nisam više htela da joj donosim “propofol”, vikala je na mene. Prekinule smo kontakt. Sve do tri dana pred njenu smrt - rekla je Sofija.

Ivana je bila u panici. Bez “propofola” više nije mogla da spava. Setila se Ljubiše Pavlovića Bukija, anestetičara na Klinici za urgentnu internu medicinu na VMA. Upoznala ih je Sofija.

- Ivana je tada došla kod mene po medicinsku opremu, navodno za njenu bolesnu majku. Od tada me je zvala i po 10 puta dnevno. Jednom me je pitala da li mogu da joj nabavim anestetik jer joj je potreban za majku koja boluje od karcinoma. Rekao sam joj da to košta 100 evra, ali joj nikad nisam dao, prodao ili dostavio anestetik, koji mi je na poslu dostupan - rekao je Ljubiša u policiji posle Ivanine smrti.

Za Ivaninu zavisnost od “propofola” znala je i njena majka Nada Bodrožić (51), poslanica u vojvođanskoj skupštini.

- Uzimala ga je s vremena na vreme. Pronalazila sam ampule u stanu u Beogradu. Zaticala sam Sofiju koja joj je davala infuziju sa vitaminima, ali nisam sigurna da joj je davala “propofol”. Ali, sigurna sam da od aprila nije uzimala taj anestetik, bila je pod mojom kontrolom u Novom Sadu - ispričala je Nada.

Ona je u policiji prva otvorila priču i o Ivaninom emotivnom odnosu sa Željkom Mitrovićem.

- U potpunosti sam upoznata sa emotivnom vezom Željka i moje ćerke. Znala sam da je Ivana u apartmanu 326 i da je stalno uzimala. U Beograd je išla uglavnom da bi se videla sa Željkom. Poslednji put smo se čule porukama 8. decembra, tada je trebalo da dođe u Novi Sad, ali mi nije rekla zbog čega je to odložila...

MITROVIĆ: SPAVAO SAM SA IVANOM U SOBI 326


Emotivnu vezu sa Ivanom priznao je i Željko Mitrović. On je u policiji 17. decembra otkrio detalj, koji je do danas bio potpuna tajna. U apartmanu 326, u noći između 6. i 7. decembra, četiri dana pre Ivanine smrti, proveo je noć s njom.
 
Toksikološki nalaz
Ivana Bodrožić je u krvi imala kokain (0,28 mg/l), kao i derivat kokaina (0,4 mg/l). U urinu je imala kokain (0,52 mg/l) i derivat kokaina (4,8 mg/l). U krvi su joj pronađeni i “ibuprofen”, “ketoprofen”, “dijazepam” i “bromazepam”.
Prema izveštaju obducenta, koji se u izveštaju pominje samo kao dr Furtula, uzrok smrti je zastoj srca prouzrokovan uzimanjem veće doze kokaina, potpomognut uzimanjem anestetika duži period, što je ostavilo tragove na moždanom stablu Ivane Bodrožić. “Propofol” nije pronađen u organizmu jer se, kako je objasnio doktor, razlaže za najviše 60 minuta.
- Bio sam u više nego prijateljskoj vezi sa Ivanom. Družili smo se, sarađivali i privatno i poslovno. U poslednje vreme, kada bi došla u Beograd, boravila bi u apartmanu 326, koji bi za “Pink” uvek rezervisao Bane Stojanović, direktor “Siti rekordsa”. Nada mi je rekla da Ivana koristi “propofol” i da ga nabavlja preko Sofije sa VMA. Poznato mi je da je koristila kokain, ali uglavnom na žurkama. Ne znam da je “propofol” koristila poslednjih meseci. Sa Nadom sam se dogovorio da se Ivana preseli kod nje u Novi Sad, kako bi je ona pričuvala - ispričao je Željko.
Rekao je da je često zbog posla bio u “Hajatu”.

- Tamo sam bio i 6. decembra, kada sam se poslednji put video sa Ivanom. Prespavao sam s njom. Rastali smo se sutradan oko 14 sati. U “Hajatu” sam bio i 10. decembra, sa suprugom i decom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića. Sa proslave sam otišao pre ponoći, pravo na proslavu “Media pula”. Te večeri se nisam video sa Ivanom - ispričao je vlasnik “Pinka”, čije je ime i matični broj Ivana imala istetovirano na telu.

Kada se nisu čuli telefonom, Ivana mu je slala SMS-ove. On, međutim, nije odgovarao na njih.

- Na njih sam zbog obaveza retko odgovarao - rekao je Mitrović u policiji i ispričao da je Ivana imala velike oscilacije u ponašanju.
- Umela je da govori o suicidu - rekao je vlasnik “Pinka”.

KOBNA DOZA

 

Dan posle rastanka sa Mitrovićem Ivana ponovo nije mogla da zaspi. Panično traži lekove za smirenje. Ponovo zove staru poznanicu Sofiju.

- Zvala me je nekoliko puta. Tražila mi je da joj donesem lekove za smirenje. Otišla sam u “Hajat”, na recepciji sam se uredno prijavila i Ivana me pustila u apartman 326. Dala sam joj lekove koje i sama koristim. Uzela je “leksilijum”, “salval”, “belbijen”. Nezadovoljna time, Ivana je počela da viče. Vređala me je. Izašla sam iz apartmana i to je naš poslednji kontakt - rekla je Sofija.

U naredna dva dana Ivana je uspela da se zadovolji lekovima, ali dan pred smrt trebalo joj je još nešto jače. Iz “Hajata” je zvala Ljubišu.

- Tražila mi je pomoć jer ima strašne glavobolje. Došao sam do hotela i odvezao je do VMA, kako bi joj dali infuziju. Od crvenokose devojke sa dežurne službe sam tražio da joj stavi braunilu, kako bi je kasnije pregledao lekar. Otišao sam do svoje klinike, vratio se i video Ivanu u čekaonici. Pozdravio je i otišao kući - ispričao je svoju verziju Ljubiša.

Slagao je. Uhvatile su ga kamere na VMA. Na snimcima sa vidi da odlaze zajedno. Bilo je i svedoka. Crvenokosa devojka, medicinski tehničar Branka Aleksić (43) iz Hitne službe VMA, koja je zakačila Ivani braunilu.

- Ljubiša je došao sa mlađom devojkom. Zamolio me je da joj stavim braunilu. Rekao je da će joj kasnije dati infuziju jer ima glavobolju. Nisam imala odgovarajuću iglu, pa je Ljubiša otišao do svoje klinike. Ali, dok se vratio, već samo joj stavila onu koju sam imala. Oni posle toga odlaze - ispričala je Branka.

Ljubiša je Ivani dao “propofol”. Ostavio je DNK na polomljenoj, iskorišćenoj ampuli anestetika, kao i na kutiji ovog leka. Ivana je pronađena mrtva sutradan u 10 sati.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/529015/OTKRIVAMO-Poslednjih-sest-dana-Ivane-Bodrozic











                                                                                                                                                                    




6 коментара:

Анониман је рекао...

Tv "Pink je objavio vest pa je stoga laz da nije,strasno je sto je jedan mladi zivot zavrsio tako.Dosta sa ovakvim pisanjima pustite majku da boluje ne zelim nikme da izgubi dete,dete je dete ma kakvo bilo i majka ga uvek voli.

Анониман је рекао...

Koliko mladih ljudi nije drustveno sposobno i nece imati porodicu , jer su usli u pakao iz koga se tesko izlazi !
Koliko je porodica zavijeno u crno zbog droge? Narkomanija je emotivna bolest ! Kako pomoci ovim ljudima
da dodju ponovo do normalnog koloseka?Kako osposobiti malu decu u skolama i pokazati im da DROGA uizima
nas,a ne mi nju ! Postoje nacini...ako smo solidarni kao nacija i ako se okupimo oko iste ideje mozemo da pomognemo mladim narastajima. Ali ako i dalje drzimo glavu u pesku i mislimo "PAKAO - to su drugi ljudi!"
Pomoci nam nema ! Mozda ipak ako ima volje ima i nacina !!!

Анониман је рекао...

krajnje je vreme da se gradjani sami udruze i osnuju svoju gradjansku policiju i ociste ovu srbiju od kriminalaca i nedodirljuvih kao sto su mitrovic,miskovic,cume i ostali i nihovih potomaka koji su svi olos bez droge nemogu da funkcionisu nedo bog da nam se putevi ukrste bolje je ovako

Анониман је рекао...

Tajkuni nisu neminovno kriminalci ! Ako hocete,pa gospodin Miskovic je ipak nesto dao SRBIJI da ne nabrajam sada.Optuznica koja je podignuta je na staklenim nogama i konacno oni koji su je podigli vec su
se okliznuli ! No,narod voli senzacije i to da treba sve pohapsiti,to prosto nije tako ! Ostali,nazvala bih skrojevici guse se u tudjim parama i one im polako dolaze glave ! Umesto da svojoj zemlji vrate ono sto im je dala u vidu zaduzbine oni kupuju sinovima kola i motore pa ona ubijaju na pesackom prelazu i voze kao da ne postoje saobracajni znaci ! Na drugoj strani fabrikujemo ljude koji su zavrsili neke nauke kao politicke,pa megatrendove ,sta je to,kako Ti ljudi mogu da doprinesu boljitku i naprave od SRBIJE pravnu drzavu.
Nicija nije gorela do zore !

Unknown је рекао...

Zemaljski sud je lažan i podmitljiv,pravd na zemlji se kupuje,ali na nebu je duša ono sto izlazi iz tela i pravda nebeska svakome sudi po zasluzi.Sve što se sakrije na zemlji na nebu ce biti otkriveno.
Sve ovo mi liči na emisije sa ID televizije...ubistva iz strasti i kako su me ubili i tt sl. Ko je nnju ubio zna onaj ko je ubio i nece to doveka u sebi moci drzati.

Анониман је рекао...

Ako je zeljko jak, sta je sa njegovom suprugom Milicom.Jel i ona mocna u osveti?